Kender I det? Tørre trælse hænder, negle der splitter og neglerødder, der kommer uanset hvor meget vi synes vi bruger olie.

Om vinteren tørrer vi meget let ud, dels fordi der ikke er meget fugt i luften udenfor og dels fordi radiatorerne inde i huset også hjælper med udtørring. Mange bruger heller ikke handsker så meget som man kunne håbe på, hvilket også giver nogle udfordringer.

Så er det jo helt fantastisk at vi har fået Seduction serien, en manicure serie, der plejer og gør præcis hvad den lover!

Serien er baseret på meget naturlige ingredienser og er en luksuriøs oplevelse for både følesansen, men også duften.

Den består af følgende – klik for at læse om ingredienserne og deres effekt

Nærende negleolie

Hånd badebomber

Peeling

Maske og massage creme

Delikat håndlotion

Kunde Kit/Gift Box

Stort Professionelt kit

Samt Krystal fil, handsker og håndklæder

Du kan sælge kittet videre til dine kunder, genialt til julegavesæsonen, og så sikrer du dig at dine kunder får plejet huden godt.

Dine kunder kan på den måde lave en hjemmebehandling og komme til dig for massagen og den lækre følelse af at blive forkælet!

Herunder findes en step by step på video inklusive en massage (NB husk at læser du blot mailen, skal du klikke på den for at komme til denne post på hjemmesiden for at se den, video sendes ikke med)

Herunder kan du finde en flyer om produktserien og fremgangsmåde – klik på navnet for mere info (i nyhedsmailen ses den ikke nødvendigvis, så her skal du også ind på selve hjemmesiden)

Seduction Flyer