Handelsbetingelser

- Vælger du som kunde, at handle på magnail.dk accepterer du nedenstående handelsbetingelser.

Magnetic nail design Denmark
Bakkegårdsvej 12, 4173 Fjenneslev
Telefon: +45 22 29 11 30
Email: info@magnail.dk
CVR: 38528637

PRISER
Alle priser er angivet i danske kroner (DKK). Og du skal være logget ind for at se alle priser. Derudover er prisen altid inkl. moms.

LEVERING
Vi håber at kunne imødekomme din bestilling, men tager forbehold for evt. udsolgte produkter, skulle dette forekomme kontakter vi dig pr. telefon eller mail.
Vi bestræber os på at sende din bestilling inden for 3 dage.
Magnetic Nail Design Denmark frasiger sig et ansvaret hvis man har valgt at pakke må stilles på leverings adressen uden der er nogle tilstede, da dette kræver man har en aftale med gls om at  de må stille pakker(fuldmagt) 

MANGLENDE AFHENTNING AF PAKKE

Afhenter man ikke sin pakke inden tidsfristen er udløbet (7 dage efter nye regler) vil man blive faktureret et returgebyr på 100,- for ikke afhentet pakke samt omkostninger på ny forsendelse.

FORTRYDELSESRET
Skulle du mod forventning fortryde dit køb har du 14 dages returret på ubrugte varer. Er varen beskadiget ved modtagelsen skal du straks anmelde dette, – er det en skade sket under forsendelsen skal anmeldelsen rettes til GLS.
Køber betaler for retur porto.

VIDEREFORMIDLING

Vælger man at sælge de produkter man har købt af Magnetic Nail Design Denmark skal man til hver en tid kunne dokumentere de er solgt til personer med rette udd. til de produkter der er solgt, da det kræver udd. at købe og bruge vores produkter. Overholdes dette ikke vil man miste retten til at købe produkter og modtage kurser/udd. af Magnetic Nail Design Denmark.

KURSER

Der gælder følgende regler for afbud på betalingskurser:

  • Hvis du melder afbud, når der er mere en 6 uger til kursusstart, får du refunderet 100% af kursusprisen
  • Hvis du melder afbud mellem 2-6 uger før kursusstart, får du refunderet 50% af kursusprisen
  • Hvis du melder afbud, når der er 2 uger eller mindre til kursusstart, eller du ikke møder op på første kursusdag, skal du betale den fulde kursuspris
  • Ovenstående afbudsregler frafaldes, hvis du sender en lægeerklæring til kursuscentret:info@magnail.dk, og du får det fulde kursusgebyr refunderet (altså 100%). Udstedelse af lægeerklæring er for egen regning.

Du melder afbud til et kursus i på info@magnail.dk

Ved afbud efter tidsfristen på de 6 uger, kan du overføre pladsen til anden, men det skal forgå indbyrdes, og mail skal sendes til info@magnail.dk med den nye kursists oplysninger, og godkendelse.

( Hvis du har fundet en anden tekniker, som gerne vil deltage skal kursisten opfylder eventuelle forudsætninger eller krav for deltagelse)

 

GEBYR FOR UDEBLIVELSE TIL GRATIS ARRANGEMENTER

Du vil blive opkrævet et gebyr på 300 kr. ved udeblivelse på gratis arrangementer hos Magnetic Nail design Denmark . Hvis vi har modtaget dit afbud umiddelbart inden 3 uger før  arrangementets  start,   på info@magnail.dk , vil du ikke blive opkrævet gebyret.

Hos Magnetic Nail Design Denmark ønsker vi at tilbyde kurser og arrangementer til så mange kursister  som muligt, og til den bedste pris som muligt. Derfor indføres ovenstående afbuds- og udeblivelsesgebyrer.

Når du godkender handelsbetingelserne, godkender du, at du ikke må videre give vores materiale, teknikker, eller bruge dette i andet relateret arbejde, som i form af undervisning, lives, mm. 

Hvis du er ambassadør eller underviser fra andet mærke er det ikke muligt at tage kurser og deltage i gratis arrangementer hos Magnetic Nail Design Danmark.

REKLAMATION
Vores produkter er omfattet af købeloven, du har 2 års reklamationsret.
Reklamationen gælder ikke fejl, skader eller slitage opstået ved brug.

FORBEHOLD
Magnetic Nail Design Danmark tager forbehold for tryk- og tastefejl, samt udgåede varer.
Produkterne kan variere i forhold til hvordan de er pakket i emballage og der kan derfor forekomme små nuance forskelle.

BETALINGSSYSTEM
Vi samarbejder med ePay. Pengene trækkes først fra din konto, når varen afsendes.