Hvilket neglesystem skal jeg vælge?

Det er først vigtigt at slå fast at ALLE lovlige neglesystemer består af “ingredienser” fra samme familie, og man kan groft sagt sige at vi støber en plastic-negl på kunderne.

Der er derfor INGEN forskel på sundhed, sikkerhed og i princippet holdbarhed om du vælger Magnetics gele eller akryl system. Det er heller ikke mere sikkert for teknikeren at sidde med det ene eller det andet system.

Når der alligevel er forskel er det på grund af de egenskaber man kan tilføje systemerne i de forskellige faser. Ved akrylen skal egenskaberne tilføjes væsken og pulveret, og kræver at det kan fastholdes når det blandes, mens det ved gele kan “lægges i” blandingen og bevares deri.

Den forskel betyder at akrylen er lidt hårdere end geleen, ligesom geleen er lidt mere modstandsdygtig overfor vand og lidt mere fleksibel.

Overordnet set, så vil det være sådan at man ville kunne servicere 70-75% af kunderne med akryl og de sidste 25-30% vil opleve problemer, og omvendt. Det vil sige at man ikke kan undgå at møde kunder i salonen, der vil opleve lift og holdbarhedsproblemer med det ene system, mens det andet system ingen problemer giver.

Man vil også opleve nogle få, hvis negle (og muligvis livsstil) bare er af en type, der giver problemer med begge systemer. Her kan man langt hen ad vejen benytte primer, dobbelt prep osv. og mindske problemerne, men kan aldrig fjerne dem helt.

Magnetics Prestige akryl serie er en lækker meget finkornet akryl, der er relativ nem at arbejde med. Den hæfter ekstremt godt til neglen og man har en god arbejdstid med den (ønsker man hurtigere hærdetid, kan man bruge vores hurtigtørrende væske). Den er blød at file i, sammenlignet med andre mærker og der er et stort udvalg af pulvere til standard negle (her mens franske med både camouflage og klare pink) så man kan lave smukke holdbare negle til alle.

Magnetics Gele serie er meget bred, der er geleer der er hårde og nogle der er mere fleksible. Der er forskellige pink geleer, ligesom der også er camouflage geleer og selvfølgelig hvide og klare.

Fordi Magnetics  gele-linje er så bred og kan kombineres på forskellig vis, er det muligt skræddersy behandlingerne, så man kan undgå problemer, nemmere end med akrylen.

Men hvad skal jeg så vælge hvis jeg vil uddannes?

Vi synes man bør lære begge dele, på den måde kan man dække stort set alle kunders behov, og vi har muligheden for at tage en upgrade i det andet system, billigere end basis-kurset.

Som hovedregel anbefaler vi dog at starte med geleen, simpelthen fordi der er “mindre” at koncentrere sig om end der er med akrylen. Mix ratio spiller stor rolle i akryl-systemet og man har “kun” 1,5 minut, før man ikke længere kan bevæge akrylen. Geleen derimod har “indbygget” korrekt mix-ratio og man kan arbejde med den så længe man vil. Vi oplever hurtigere og flere succesoplevelser hos dem, der starter med gele.