Gelpolish på fødderne – step by step

Gelpolish er en populær behandling, men vidste du at du også kan lave den på fødderne? Friske sommerfusser er nemme at lave og holder meget længe, fordi neglene på fødderne vokser meget langsommere end på fingrene.

Her kommer step by step på behandlingen:

_MG_2547_11. Efter afrensning af fødderne (nogle vælger fodbad først, andre nøjes med at spraye med Hand Cleanser) sprayes med Nail Cleanser og neglebånd skubbes ned/løsnes.
_MG_2549_12. Cuticle/membrane skrabes væk. Specielt fordi der er så meget på tåneglene anbefales en el fil med enten Prep Bit eller keramisk Prep bit.

 

_MG_2550_1 3. Bruger du ikke elfil, prepper du som vanligt med enten Boomerang Blue eller hygiejnefil 220 grit. Herefter børster du støv væk med feks, Magnetic Nail Scrub Brush og skrubber alle negle grundigt med enten Nail Cleanser eller Prep & Wipe.

 

_MG_2553_14. Derefter kommes et tynd lag Gelpolish Bond på neglene.

 

_MG_2556_15. Et tynd lag Top & Base kommes på neglene, en fod ad gangen, og hærdes i 10-30 sekunder i Twinlight eller 2 minutter i Uv-lampen.

 

_MG_2562_16. Herefter kommer du farve på i de lag der er nødvendigt for at dække som ønsket, husk at hærde mellem hvert lag 30 sekunder i Twinlight eller 2 minutter i Uv-lampen. Skal du lave Franske Fusser anbefaler vi et lag af R&R pink, der lige giver et lækkert rosa skær til naturneglen, derefter 1-2 lag French white hærd mellem hvert lag (for nem påføring på tæerne kan French white med striper brush eller blot Striper brush i din French White benyttes). Ønskes knap så hvid, kan du afslutte med et lag R&R pink mere.

 

_MG_2568_17. Afslut med en Top Gel efter eget valg. Ved Tæerne kan vi især anbefale Ultra Top Gel da den er tykkere og mere holdbar på fødderne, den skal dog have længere tid i lampen.

 

_MG_2574_18. Fjern sticky layer (hvis den valgte Top Gel har et) med enten Finishing wipe eller Prep & Wipe, benyttes Prep & Wipe skal Top Geleen være kølet helt af for at undgå matte pletter.

 

_MG_2577_19. Giv neglene olie for at genfugte  huden.

 

gelpolishontoes10. Dermed har din kunde fået smukke sommerfusser. Du kan selvfølgelig pynte dem på samme måde som på hænderne.

Aftagning/opfyldning: Du behandler dem på samme måde som neglene på fingrene, men specielt på tæerne er det noget nemmere at bruge en el-fil til at fjerne med.

Vi gør opmærksom på at vi anbefaler at bruge handsker og maske behandlingerne af fødder, da der oftere optræder bakterier og svampesporer som er skidt at få i lungerne og på hænderne.