Info Powergel fremvisning

Kurset er GRATIS – men vi tager 250 kr i depositum ved din tilmelding. Kommer du til kurset, krediteres pengene på din konto igen. (alt efter bank kan der gå flere dage før du kan se pengene igen). Udebliver du eller melder for sent afbud, tilbagebetales depositum ikke.

Vi beklager genen, men oplever desværre at folk udebliver til gratis kurser og derved har forhindret andre i at deltage.

Tilmelding senest 3 uger før for at sikre at aflysning undgåes!

Du skal selv medbringe følgende eller lignende:

– Pensel (enten gele eller akryl, men en gele i kunsthår er at foretrække) vi bruger selv enten denne: http://magnail-shop.nu/produkt/magnetic-click-on-gel-6-oval/ eller denne: http://magnail-shop.nu/produkt/magnetic-premium-gel-brush-6-oval/
– Lille dappendish eller anden lille åben beholder, du kan have alkohol i
– Spatel vi bruger denne: http://magnail-shop.nu/produkt/magnetic-double-spatula/
– Dit værktøj til Prep
– File, vi bruger følgende: http://magnail-shop.nu/produkt/1-stk-magnetic-emery-board-black-100180-grit-140060/ og http://magnail-shop.nu/produkt/hygiejnefile-180-grit-kerne-og-50-blade/ I 180 grit og http://magnail-shop.nu/produkt/magnetic-white-block-100180/
– UV eller LED lamper, hvis du har en – husk vi kan kun garantere korrekt hærdning i vores lamper. Vi har nogle ganske få lånelamper, men vi bliver mange så tag endelig med.
– Pinching tools ,vi bruger enten http://magnail-shop.nu/produkt/magnetic-pinching-tool-2/ eller http://magnail-shop.nu/produkt/magnetic-pincet-nail-art/
– Pinching klemmer til gele, vi bruger enten: http://magnail-shop.nu/produkt/magnetic-the-clamp-pinching-tool-gele/ eller http://magnail-shop.nu/produkt/magnetic-gel-clamps-6-stk/
– wipes, handsker og enten gelpolish bond, eller soft bond primer
– Blok og kuglepen til notater

Alkohol 70% kan du låne på dagen, men det er essentielt for brug af powergel, så du skal have det på et tidspunkt.

Du kan låne Powergel på dagen, men vi anbefaler selvfølgelig at du køber dine egne.

Er du ikke øvet med at pinche, kan det sagtens udelades, men det er nemt at pinche produktet.

Frokost, hvis du når at blive sulten.

VIGTIGT: Kom uden negle på den hånd du kan arbejde selv på, så du kan mærke hvordan produktet er at arbejde med på neglene. Du er også velkommen til at tage en træningsfinger med, men Nailtrainer hånden har vi ikke plads til på bordene den dag, så vi anbefaler dine egne negle.

Glæd dig til at prøve dette unikke Produkt POWERGEL by Magnetic. Produktet er specielt i forhold til andre lignende produkter på markedet, hvilket jeg selvfølgelig fortæller om på dagen, ligesom der kommer et blogindlæg om det, så du kan genlæse/genhøre det.

På dagen demonstrerer vi en fransk negl og en babyboomer, men der er selvfølgelig andre muligheder og du må gerne lave lige det du ønsker.

Vi giver diplom ud til sidst.

Kurset kræver du er uddannet negleteknikeKan du ikke finde tilbage til kursus kalenderen, så klik her (du kommer ind på forsiden) Magnetic Kursus kalender eller du kan trykke tilbage i din browser.