Nyt nyt nyt “Magnetic Spørgetimen-Live ”

Som mange ved, har vi for nyligt været i Holland til Internationalt Distributør Møde. Her fik vi mange gode ideer og en af de ting vi diskuterede var bla., hvordan vi sammen kan løfte kvaliteten i branchen.

Kodeordet er viden – ikke den viden, der holdes gemt og som man skal betale for adgang til, men den viden og hjælp VI kan give alle jer, der sidder med et problem eller bare spørgsmål.

Derfor indfører vi Magnetic Spørgetimen-live på facebook. Spørgetimen-live er en time, hvor I, der kigger med, kan spørge om alt på skærmen. Vi laver en live streaming i Spørgetimen-Live gruppen, hvor vi så holder øje med eventuelle spørgsmål omkring det der sker på skærmen, i kommentarerne og forsøger at besvare dem.

Spørgetimen-Live, vil have et planlagt program af hensyn til hvilke produkter vi skal forberede. Vi vil rigtig gerne have spørgsmål også om andet og kan sagtens finde på at blande teori og praksis. Derfor kan du i gruppen stille spørgsmål om alt DU gerne ville se/høre om live på et andet tidspunkt, hvis det ikke lige passer ind. Du skal dog være opmærksom på, at vi selvfølgelig kun kan demonstrere i Magnetic produkter, ligesom vi ofte vil have et eller to Magnetic produkter, vi fortæller, om til hver spørgetime.

Det forgår i en special-lavet gruppe Spørgetimen-Live, som man frit kan melde sig ind i, vi forbeholder os dog ret til at sortere i deltagerne. Gruppen er KUN til dette formål, og de spørgsmål, der stilles sorterer vi i, alt efter relevans, så man kan ikke forvente svar på alt og nogle gange kan svaret komme noget senere. Alt andet end spørgsmål vi kan besvare i Spørgetimen-Live henvises til de relevante steder, som info@magnail.dk, tlf 60 84 66 85 eller FB-gruppen Magnetic teknikere: Magnetic Teknikere facebook (den sidste er kun for brugere af Magnetics produkter, er du ikke bruger lukkes du ikke ind).

Spørgsmålene kan være alt fra “mit produkt lifter, hvorfor?” “Hvad bruger jeg xxx Magnetic pensel til?” “Hvad indeholder jeres uddannelse?” osv. osv. osv. Der er ikke grænser for hvad I må spørge om, men der kan være grænser for hvad vi kan og har tid til at svare på. Husk det er IKKE kun Magnetic piger, der må spørge. Vi opfordrer ALLE, der har lyst, til at kigge med og spørge, uanset mærke.

Dette er ikke brand-specifikt, så bruger du et andet mærke, forsøger vi stadig at hjælpe dig, uanset. Vi er ligeglade med hvilke produkter du bruger og vi har mulighed for at demonstrere næsten alt, så vær ikke genert! Vi gør dog opmærksom på at vi selvfølgelig kun kan demonstrere i Magnetic produkter så teknikker og produkter, kan derfor der kan være forskelle i brugen, men vi vil gøre vores bedste for at hjælpe DIG!

Selvom dine teknikker er anderledes, så vil vi gerne forklare HVORFOR vi gør som vi gør, der er nemlig mening og tanke bag hver fileteknik, penselteknik, produkt osv. Det betyder ikke at vi mener at vores er det eneste der dur, blot at vi finder vores måder og produkter logiske. Det behøver man ikke være enig i, men nogle gange er det sjovt at høre hvordan og hvorfor, andre gør som de gør.

Vi kan dog ikke lave undervisning for de, der ikke er uddannede. Du er velkommen til at se med og feks spørge ind til kurser, men helt basis ting, man som tekniker bør vide, vil ikke blive berørt.

I starten vil vi lave Spørgetimen-Live den første torsdag i hver måned kl. 17-18 undtaget er juli måned (om muligt ellers meldes det ud i facebookgruppen Spørgetimen-Live) skulle det blive nødvendigt, så kan det blive en mulighed at vi øger antallet af dage. Skulle du blive forhindret i at se med, men har spørgsmål til det der sker, så skriv dem i gruppen og vi vil tage dem med/besvare dem næste gang, hvis vi kan nå det. Ellers kan du altid kontakte os og spørge.

En anden grund til at følge med og lave spørgsmål/kommentere er, at vi hver gang har en lille konkurrence kørende. Vi starter med at fortælle hvad man kan vinde, og så trækker vi lod sidst i timen på alle dem der har kommenteret den pågældende Spørgetimen-Live, og annoncerer vinderen lige efter på facebook. Vi gør dog opmærksom på at som hovedregel er professionelle produkter, så i tilfælde af at man vinder, skal man kunne bevise man har kursus/uddannelse som negletekniker og man accepterer ved deltagelse, at man er ok med at vi offentligt nævner dig og evt. tagger dig som vinder.

Vi glæder os til at se dig til Spørgetimen-Live d. 2/8 , meld dig allerede nu ind i Spørgetimen-Live gruppen her: Magnetic Spørgetimen-Live