National train the trainer training og gode nyheder

National train the trainer training, lige til krølle tungen på ikke? Ikke desto mindre var det min hverdag i sidste uge. En tur til Holland, fyldt med inspiration, glæde og dejligt internationalt sammenhold.

Hvad er en National træner? Jo det er en titel man skal inviteres til fra Hovedkvarteret i Holland, og titlen gør det muligt at træne sine egne trænere . Det er jo fantastisk at kunne det, det er en stor fordel for både mig og mine instruktører.

Derforuden giver det mig muligheden for, at planlægge en uddannelse specifikt rettet mod “det danske marked”. Der er selvfølgelig ensretning i teknikker, men meget kan være forskelligt, alt efter hvad de specifikke markeder kræver.

Noget af det første jeg har ændret, er eksamen. Lige nu er en eksamen feks 2,5 time til et sæt franske negle. Det giver et billede af om du kan lave et sæt negle på tid, men hverken om du kan lave negle, der holder eller finde ud af at opfylde neglene. Disse to ting er jo i mine øjne utroligt vigtige for om en negletekniker har succes eller ej. Så eksamen er nu en opgave, bestående af 10 sæt negle, hvor 5 skal være opfyldninger. (Mere info kommer under menupunktet eksamen)

Så kommer der muligvis ændring i vores basis-kursus, som sikrer at man fra dag 1 kan gå ud og tjene penge. Dette i stedet for som nu, at man har en masse at træne, før man får en indtægt.

Vi er stadigvæk i gang med vores hjemmeside, med støtte til kursisterne. Vi er blevet tilbudt at få videoerne fra Holland, hvilket har forsinket os, men som tilgengæld giver os meget klare videoer med virkelig professionelt udstyr!

Så vi glæder os til 2019, hvor vi hos Magnetic vil lægge os i selen for at øge niveauet for vores uddannelse, og kurserne i det hele taget.

Det lyder lidt som en “nytårs-tale” dette er fordi jeg (Karen indehaver af Magnetic Nail Design Danmark) skal opereres i næste måned, og dermed sandsynligvis er sygemeldt et godt stykke ind i december og så ved vi alle, at jule er gået igang og tiden  mindre. Så derfor denne “sidst på året tale” nu.

Og hermed til den gode  nyhed:

Negleverdenen tog en sejr

Umiddelbart er det lykkedes neglefirmaerne at stoppe det frygtede forbud mod akrylvæske <3 For mig er det en tidlig julegave, jeg ELSKER vores Powergel og langt hen ad vejen, ville jeg kunne “nøjes med” det og gele, men ikke hele vejen, og det er der mange af jer derude, der har samme mening om.

Forbuddet var ønsket af FDA, EU, Norge, Japan og et par andre lande, fordi der opleves et boom verden over, af firmaer, der importerer ulovlige produkter og skaber problemer. Og som det ser ud lige nu, er det afvist og kryds fingre for at det forbliver sådan!