messe-tilbud

Vi har valgt ikke at have en stand på messen Beauty19.

Grunden til dette er, at messen ikke kun er for professionelle. Da Magnetic kun handler med uddannede, er det ikke hensigtsmæssigt pga. den tid vi skal bruge på kontrol af certifikater + risikoen for at folk ikke har certifikater med SAMT irritationen fra de folk, der enten ikke er uddannede eller ikke har deres info med.

Hvad så? Jo i stedet har vi besluttet at lave messetilbud på shoppen!!! Vi starter ALLEREDE PÅ MANDAG d. 18 til og med 1/3 😀

Hvorfor så lang tid? Jo egentlig ville vi have lavet tilbud kun i ugen op til, men da vi er usikre på at vi får de sidste varer hjem, som vi havde håbet, giver vi lidt mere tid 🙂

Helt usædvanligt vælger vi også at man kan benytte sig af rabatkoden 2 gange pr. person (hver kode kan bruges i samme ordre, men de samme koder kan ikke bruges 2 gange i en ordre), normalt er det kun 1 gang, men fordi vi HÅBER at få en ordre hjem inden tilbuddet slutter igen.

SÅ HVAD ER DE TILBUD?

SPAR 20% på alt i shoppen undtaget elektronik ved at bruge koden B19A
SPAR 10% på elektronik ved at bruge koden B19B

Koden kan skrives, når du når til kassen i webshoppen, hvorefter rabatten trækkes. Du kan kun benytte disse koder sammen og ikke i forbindelse med andre koder/rabatter. Overholdes reglerne ikke, annulleres din ordre uden varsel.

Som sædvanligt er tilbuddene gældende i det omfang vi har varerne hjemme, og vi tager forbehold for udsolgte varer, samt lager fejl osv.