Magnetic Standard Builder Gels er super lækre at arbejde med. Geleerne er er meget klare/transperante i den klare udgave.

Geleen er ikke så flydende og derfor nem at arbejde med. Efter hærdning er den medium hård og passer derfor bedst til naturnegle, der er hårde til normale. Ikke til meget bløde fleksible/skadede negle.

Du kan både pinche geleen, samt polere den til højglans, men du kan selvfølgelig også bruge en af de mange lækre topgeleer vi har.

Vi anbefaler at du bruger den til forstærkning af naturneglen, tipper, skabelon og til at blande glitter i. Pga. klarheden vil glitter synes ekstra meget i den clear builder gel.

Geleen kan bruges som base og bygge-gele og har i princippet ikke brug for primer under. Dog kan man med fordel bruge enten Soft bond primer eller Gelpolish Bond under, hvis man oplever problemer. Ligeledes kan den benyttes sammen med Seal & Protect.

Magnetics Standard Builder gele findes i 3 farver, en klar, en lidt mælket/clear pink og en mere mælket/transparent hvid. Den findes i 3 størrelser 5 g, 30 g og 50 g og er en af de mere prisvenlige geleer hos os.

Vil du prøve denne gele? Så kan du få 15% rabat på geleen fra 11/2 til og med 17/2 ved at indtaste koden SBG2019, når du tjekker ud i kassen. Koden kan bruges 1 gang pr kunde.

Se her en video, hvor vi viser hvordan du arbejder med Standard Builder Gel, bemærk at vores model er rødhåret og med den klassiske “rødhåret” hud, der er let blålig i undertonen. Dette er relevant, hvis du vil vurdere farven på den hvide og pink.

Den første video er en natural nail overlay, altså en forstærkning af den naturlige negl:

Den næste video er en mere naturligt udseende negl, end franske negle. Lidt mindre naturlig end vores Natural Nails Geleer, men stadig lækker.