Kalender

Læs gerne under for information!

KLIK FOR AT GÅ TIL KALENDEREN

KLIK for at gå til: Vejledning til Kalenderen fra telefonen

KLIK for at gå til: Vejledning til Kalenderen fra computeren

Vores instruktører har hvert deres område at undervise i:

Karen Hasager i Randers og på Sjælland

Online kurser kommer snart!

LOGIN: Vi anbefaler at du opretter et login i kalenderen med det samme, vi bruger ikke dine oplysninger til noget hverken nyhedsbreve spam osv og deler dem ikke med 3. part. Når du opretter dig med det samme, er det nemmere at tilmelde til holdene. BEMÆRK: Du er ikke automatisk oprettet fordi du er kunde i shoppen, så har du ikke oprettet dig på kalenderen, anbefaler vi at gøre det med det samme under log ind, hvor du kan trykke på ny brugerkonto.

TILMELDING: Til kurser, workshops, gratis events, eksamen osv sker via kalenderen. Find kurset i kalenderen og klik på begivenheden, begivenheden popper nu op og nederst er der en tilmelding. Tryk på ny deltagelse og følg vejledningen på skærmen, herefter bringes du til betaling. Først når du har betalt er din tilmelding registreret. Skal du først registrere dig som ny bruger, vil du sendes til kalenderen forfra og skal finde datoen igen, herefter kan du registrere dig som beskrevet ovenfor.

STARTPAKKE: Husk at der, til nogle kurser, er startpakker. Ønsker du disse skal du bestille dem i shoppen samtidig med tilmelding. Du bestiller blot til afhentning på kursus og skriver i kommentarfeltet hvilken dato og hvilket kursus du er tilmeldt.

VENTELISTE: Hvis det hold du ønsker at deltage på er fyldt op, kan du tilmeldes en venteliste. Du betaler selvfølgelig først, hvis du tilbydes en plads og accepterer denne.

DEPOSITUM: Da vi desværre ofte oplever at folk bliver væk ved gratis arrangementer, træningsaftner osv. vil du blive opkrævet et lille depositum for disse, som tilbagebetales jvf afbudreglerne, i forhold til for sen afmeldelse, udeblivelse osv. Vi er MEGET kede af den situation, men det er nødvendigt så vi ikke står med enten en masse spildt arbejde og booket tid, eller andre kursister på venteliste.

AFLYSNING:  Hvis der senest 3 uger før kursusdatoen ikke er nok tilmeldte aflyses kurset, det er derfor en god ide at tilmelde sig i god tid.