Info Gelpolish Kursus

Vil du lære at lægge Gelpolish?

Gelpolish er en gele-lak, som hærder i Uv-lys, og giver en holdbar lakering i op til 14 dage og ofte langt længere (4-5 uger).

Kurset er for alle, også dig der ikke har lavet negle før. Du får undervisning i anatomi, sikre arbejdsmetoder og i at pålægge vores Gelpolish og aftage den igen.

Workshoppen er uden forplejning, men diplom givende.

Gelpolish Workshop – diplomgivende – kr. 2300 ex moms – 2875 inkl. moms Tilmelding og datoer via denne side: Magnetic kalender (følg vejledningen på siden)

Du modtager følgende Gelpolish Kit inkluderet i kursusprisen
-Hand cleanser
-Nail cleanser
-Finishing wipe
-Cuticle pusher
-Boomerang blue *4
-Gelpolish bond 15 ml
-Top & base 15 ml
-1 uspecificeret farve 15 ml
-1 hvid Gelpolish til franske negle 15 ml
-1 R&R pink Gelpolish til franske negle 15 ml
– Nailwipes
-Boomerang flexi zebra (aftagning)*2
– Eco- light Uv-lampe

På workshoppen lærer du at forberede neglen til gelpolish, at lægge Gelpolish og at lægge en fransk kant med Gelpolish. Vi arbejder på tipper på workshoppen, forberedelsen vises på en af kursisternes negle. Kom med en negl eller to uden produkt, så du kan træne på dig selv.

Du skal selv medbringe lille pensel til at rette fransk kant af med, eller en rettepen, colorpops, handsker (kemigodkendte), støvbørste og hvad du ellers mener er relevant.

Mangler du noget, skal du bestille i god tid for at få det på kurset.

UNDER KURSET SER DU OGSÅ:

Seal & protect samt building base.

Dette er to uundværlige redskaber for gelpolish teknikeren. Der medfølger IKKE produkter, men de kan købes efterfølgende.

Kan du ikke finde tilbage til kursus kalenderen, så klik her (du kommer ind på forsiden) Magnetic Kursus kalender eller du kan trykke tilbage i din browser.