Info NY Eksamen

BEMÆRK dette er efter den nye uddannelsesmetode! Kontakt os hvis du er i tvivl om hvordan det foregår, hvis du ikke er uddannet i 2017 og frem, eller hvis du er i tvivl om noget.

Vi har valgt at I skal lave en portfolio over 10 sæt negle, i stedet for en eksamen.

Dette sikrer flere fordele:

1. Du bremses ikke af nerver eller en dårlig dag, så dit arbejde bedømmes på det du tilbyder som tekniker.

2. Du bremses ikke af tiden! Efter vores mening kan man være lige så god en tekniker om man er 1-3-5 timer om neglene, det vigtigste er resultatet (så kan man altid træne tiden efterfølgende)

3. Det er ikke længere et spørgsmål om at bestå eller ej, er resultatet ikke godt nok, for du fortalt hvad der skal rettes og du kan indsende billeder igen (af hvad og hvor mange, kommer an på hvad der vurderes mangler)

Derfor foregår en eksamen således:

Efter 4 mdr, kan du tage din teoriprøve (online) og består du denne (du får direkte svar) kan du indsende din portfolio. Du skal bare have taget teori-prøven, samt indleveret din portfolio, inden et år efter sidste kursus-dag. Du skal selv holde styr på datoerne for indlevering.

Teoriprøven findes her: Teoriprøve  og du kan tage den 2 gange, hvis du dumper første gang. Skal du tage den mere end 2 gange, skal du kontakte os pr tlf 60 84 66 85

Din portfolie af negle skal bestå af følgende:

Billeder af 10 sæt negle på modeller (altså 100 negle i alt) på følgende måde:

Du laver 5 helt nye sæt og 5 opfyldninger. Der skal være MINDST 1 sæt nye franske og 1 sæt opfyldning med franske, hvor du skal bruge camouflage-produkt. Om du laver reverse, traditionel eller maler smilet på er valgfrit. Resten af neglene må gerne være med helfarvet/klar/nude produkt, vi vil dog meget gerne at I så tager billeder før en evt. påføring af Gelpolish/anden farve/nailart.

*Billeder af alle 10 sæt, skal tages fra siden (et af hver hånd) så apex, upper og lower arch osv kan ses. – dette er 2 billeder pr sæt og kan se sådan ud:

*Billeder af alle 10 sæt set fra oven. – dette er 1 billede, med mindre du tager af hver hånd  (som på dette billede) så er det 2 billeder. Kan se således ud:

*Billeder af alle 10 sæt set forfra, så hairline kan ses. (Du kan med fordel vende hånden om, dette kan gøre det nemmere) – dette er 1 billede, med mindre du vælger at gøre det pr hånd (som dette billede) så er det 2 billeder. Kan se således ud:

Vi er klar over at tommelfingrene er specielle at tage billeder af, så sørg for at de andre fingre er gode, så skal vi nok kunne vurdere alle neglene.

Alle 10 sæt skal du have billeder af, som beskrevet ovenfor. Derudover er der nogle af sættene, hvor du skal tage ekstra billeder, før under og efter behandlingen.

Ved nye negle indsendes:

5 sæt negle af det færdige resultat som beskrevet ovenfor og så nedenstående:
3 af disse sæt tager du billeder af før og efter prep set fra oven
2 af disse sæt skal være med tip påsætning (efter de er blendet) set fra oven
2 af disse sæt skal være med skabelon et fra siden (hver hånd) og et set fra oven
3 af disse sæt efter du har støbt, men før du filer et fra siden af hver hånd og et ovenfra

Ved opfyldning indsendes:

5 sæt negle af det færdige resultat som beskrevet ovenfor og så nedenstående:
3 af disse sæt skal være hvordan de ser ud når de kommer ind set fra oven

3 af disse sæt skal være når du har filet og preppet og er klar til støbning
3 af disse sæt skal være efter du har støbt men før du filer et fra siden og et ovenfra

Det betyder at du til os indsender tydelige billeder som indeholder ovenstående. Send kun 1 billede af hver, så send ikke feks 3 prep billeder af det samme sæt!

Billederne skal samles og beskrives. Brug feks appen snapseed og med tekstværktøj kan du skrive model nr og hvad du har lavet på billedet (feks model 2 opfylding, filet og preppet) mere beskrivelse skal du ikke lave. Rediger IKKE billederne, du må beskære men ikke andet.

Har du mulighed for at sende billedere i et samlet dokument, helst PDF, er dette det bedste via mail til info@magnail.dk mærk mailen “eksamen”. Ellers kan du sende via Magnetics fb side (den danske) men sorter venligst i billederne, så de kommer i rækkefølge, som beskrevet ovenfor.

Er du i tvivl om noget så tøv ikke med at kontakte os for forklaring.