NY KALENDER KOMMER SNART MED DE SIDSTE INFO.

Gele Basis hos Magnetic Nail Design Danmark er en grundig basisuddannelse til dig der ikke er uddannet andre steder, der gør dig i stand til at lave smukke holdbare negle. Efter bestået eksamen får du et internationalt diplom.

Produktpakken er stor, men der skal påregnes ekstra køb af diverse nødvendigheder (wipes, handsker, file ol) og produkter til brug når du er færdig. Du kan i forbindelse med kurset tilkøbe forskellige pakker inkl nailtrainer, så du har dem allerede på første kursus dag, de skal dog bestilles og betales samme dag som kurset.

BEMÆRK det er vigtigt at det er den rigtige Nailtrainer, den kan købes andre steder også, men skal være den originale og de originale negle. Vi oplever desværre at de uoriginale Nailtrainere forsinker eleverne og de ikke kan bruge dem korrekt.

Varighed Basis: 10 uger á 4 timer i alt, dertil kommer en eksamensdag. Eksamen skal tages tidligst 4 mdr. efter kursus og senest 1 år efter kursus. Der ligger fast 2 eksamensdatoer om året i kalenderen.

Vi starter kurser i Februar og August

Eksamen består af en praktisk eksamen, hvor du har 2,5 timer til at lave 10 franske negle. Desuden arbejder du i løbet af de 10 uger kurset varer, på en teoretisk skriftlig opgave, du skal bestå for at komme til praktisk eksamen.

Hvad består basis kurset af:

• En grundig teoretisk viden om anatomi, kemi, produkthåndtering og hygiejne
• Påsætning af tipper og skabelon
• Fileteknikker
• At opbygge neglen i clear og med permanent fransk kant (hvid spids) både med paint on og i reverse
• Opfyldninger og backfill
• Pinch teknik
• Opbygning i Classic style og Modern style
• Kundehåndtering/salg
• Babyboomer negle i Powergel

Det er vigtigt at forberede sig på at dette er et basiskursus, du lærer derfor tingene helt fra bunden, og laver det vi kalder salon negle, herunder 3 former (oval, firkantet og en mellemting) og en forlængelse på maks. 50% af naturneglens længde. Dette giver dig en grundig basis-viden, der gør at du har forståelse for opbygning og korrekt struktur og arkitektur i neglen. Senere kan man så vælge at enten forsøge selv at lave andre former, eller tage kursus i det.
Derudover lærer du file og støbe teknikker, der er efterprøvet i mange år. Træner du disse teknikker, vil du kunne lave ensartede negle, på kort tid (tiden kommer, i starten er man altid langsom), og dermed få succes med en salon, og kunne skabe dig en rimelig timeløn, uden at gå på kompromis med kvalitet, udseende eller holdbarhed.
Vi forventer, at du er klar over at selvom du har lavet negle før, så kan teknikkerne være anderledes, men instruktøren vil altid kunne fortælle dig hvorfor vi vælger at arbejde således.
Medbring på kurset:  Blandt andet øvehånd (hvis du ikke bestiller det), skriveredskaber og notatpapir
Lektier: Du vil få lektier for, så forvent at du også skal arbejde mellem kursusdagene. Lektierne laver du på robothånden eller modeller. Lektierne er obligatoriske og du kan ikke komme til eksamen i sidste ende,  hvis du ikke laver dem.

 

Model: Du skal bruge model på dag 7 og dag 10. Det er vigtigt hun ikke er neglebider eller diabetiker. Modellen skal helst være den samme, da I skal lære opfyldning på dag 10 og her skal man bruge negle, der er vokset lidt ud. Forbered din model på at I nok ikke bliver færdige med neglene på dagene og sørg for at have tid til at færdiggøre hende i dagene efter.

Kursus Program pr dag:

  1. Anatomi & Prep
  2. Tipper
  3. Sikre arbejdsmetoder, herunder kemi og ergonomi samt Clear Overlay i Klassisk struktur
  4. Fileteknik Klassisk struktur
  5. Skabelon Teori, Soft smile på skabelon i Soft square (Moderne struktur) + fileteknik Moderne struktur
  6. Skabelon med Nailform support, cover gele med skarpt påmalet smil
  7. MODELLER, cover med malet smil
  8. Powergel babyboom og reverse  Demo:  sparkling Powergel og sculpting extender)
  9. Teori forretning og prissætning, Glimmer fade og Glimmer smil. Demo: Gelpolish og Building base. Teori opfyldnig..
  10. Opfyldning af neglene på dag 7