Gele Basis NY

Gele Basis hos Magnetic Nail Design Danmark er en grundig basisuddannelse til dig, der ønsker at lære alt fra bunden. Metoderne gør dig i stand til at lave smukke holdbare negle, og begynde at tjene penge med det samme.

Efter bestået eksamen får du et internationalt diplom, men du får også diplomer for nogle af de moduler vi gennemgår på dagene. Eksamen kan du læse mere om her: Eksamen

Kurset er på TILBUD til første kursus med start februar 2019 7.998,75 inkl. moms du sparer ca. 2000 kr. Alle andre datoer er prisen 9.998,75 samt vi har oprettet et på Sjælland og Fyn i 2019som weekend og på tilbud, datoer findes i kalenderen

Tilmelding og datoer via denne side: Magnetic kalender (følg vejledningen på siden)

Det er vigtigt at forberede sig på at dette er et basiskursus, du lærer derfor tingene helt fra bunden, og laver det vi kalder salon negle, herunder 3 former (oval, firkantet og en mellemting) og en forlængelse på maks. 50% af naturneglens længde. Dette giver dig en grundig basis-viden, der gør at du har forståelse for opbygning og korrekt struktur og arkitektur i neglen. Senere kan man så vælge at enten forsøge selv at lave andre former, eller tage kursus i det.

Derudover lærer du file og støbe teknikker, der er efterprøvet i mange år. Træner du disse teknikker, vil du kunne lave ensartede negle, på kort tid (tiden kommer, i starten er man altid langsom), og dermed få succes med en salon, og kunne skabe dig en rimelig timeløn, uden at gå på kompromis med kvalitet, udseende eller holdbarhed.

Vi forventer, at du er klar over at selvom du har lavet negle før, så kan teknikkerne være anderledes, men instruktøren vil altid kunne fortælle dig hvorfor vi vælger at arbejde således.

Varighed Basis: 10 uger á 4 timer i alt fra kl. 17 til 21 (alt efter hvor du tager uddannelsen, kan dagene være forskellige, men aftenkurser vil altid være en hverdag), eller 3 weekender fra 9-17, de første 2 weekender både lørdag og søndag, weekend nr 3 kun lørdag.

Hvad består basis kurset af:

• En grundig teoretisk viden om anatomi, kemi, produkthåndtering og hygiejne, som  online videoer du får adgang til, når du starter dit kursus. Dette gentages også i modulerne, men ikke med samme grundighed.
• Seduction manicure, herunder pålægning af neglelak samt forberedelse af den naturlige negl
• Styrke af den naturlige negl med Building base, samt Top & Base + Seal & Protect
• Gelpolish + affilning af Gelpolish
• Natural nail overlay med gele
• Forlængelse med tipper og skabelon samt gele
• Opfyldning af gele-negle
• Cover nails, negle lavet med en camouflage-farve
• Babyboom negle
• Franske smil

Du lærer også at tage billeder, lave en forretningsside og prissætte behandlingerne.

Kursus Program pr dag ved aftenkurser:

 1. Manicure med Seduction, herunder PREP og lakering – inkl Building base
 2. Forstærkning af naturlig negl med Building base og farvet Gelpolish
 3. Gelpolish med fransk + fjernelse/opfyldning af gelpolish
 4. Natural Nail Overlay – med gele, herunder fileteknik
 5. Gele overlay på tipper, inkl forlængelse
 6. Skabelon med Natural Nails gele
 7. Opfyldning i gele med enkeltfarve
 8. Cover camouflage negle – inkl pinchning
 9. Baby Boom med Gele
 10. Franske smil på malet

Modellen skal være den samme på modul 4 og 7, eller 5 og 7, fordi du skal opfylde på negle, der er vokset lidt ud. Dag 4-5-7 er de VIGTIGSTE at have modeller med til, men det bedste er at have til alle.

Har du IKKE model, skal du enten have tomme negle selv, eller træner hånd/fingre

Bemærk at din model skal være indforstået med at få lavet lidt forskellige negle, I kan altid hjemme fjerne materiale og lægge nyt, så alle 10 er ens, men hun skal forvente at det ikke er ens på kurset.

Kursus program pr. dag weekendkurser

 1.  Manicure med Seduction, herunder PREP og lakering – inkl Building base – Forstærkning af naturlig negl med Building base og farvet Gelpolish
 2. Gelpolish med fransk + fjernelse/opfyldning af gelpolish – Natural Nail Overlay – med gele, herunder fileteknik
 3. Gele overlay på tipper, inkl forlængelse – Skabelon med Natural Nails gele
 4. Opfyldning i gele med enkeltfarve – Cover camouflage negle
 5. Baby Boom med Gele – Franske smil på malet

Modellen skal være den samme på dag 2 og 4, fordi du skal opfylde på negle, der er vokset lidt ud. Dag 2-4 er de VIGTIGSTE at have modeller med til, men det bedste er at have til alle. Har du IKKE model, skal du enten have tomme negle selv, eller træner hånd/fingre.

Bemærk at din model skal være indforstået med at få lavet lidt forskellige negle, I kan altid hjemme fjerne materiale og lægge nyt, så alle 10 er ens, men hun skal forvente at det ikke er ens på kurset.

Produktpakken er stor , men der skal påregnes ekstra køb af diverse nødvendigheder (wipes, handsker, file, pinchtools ol) og andre produkter til brug når du er færdig. Du kan i forbindelse med kurset tilkøbe en elevpakke: Elev-pakke

Det er ikke alle produkter, der findes i pakken, ligesom en del er i det vi kalder “prøve-bøtter”. Dette er fordi vi vægter at lære jer så meget, som muligt med forskellige produkter, men samtidig ønsker at holde kursus-prisen nede. På kurset er de produkter I ikke har i kittet til låns, så i får lov at afprøve.

Når jeres kursus er overstået vil I få en rabatkupon, så i får 10% rabat på jeres første ordre i webshoppen. Er der produkter I mangler i mellemtiden, kan I bestille via telefon (ikke sms), i får først godkendt jeres bruger og rabat, når kurset er færdigt. Hos nogle af instruktørerne er der produkter til salg under kurset, dette er dog ikke noget vi kan garantere.

BEMÆRK det er vigtigt at det er den rigtige Nailtrainer du købet, den kan købes andre steder også, men skal være den originale og de originale negle. Vi oplever desværre at de uoriginale Nailtrainere forsinker eleverne og de ikke kan bruge dem korrekt.

Køb Nailtrainer hånden med 20% rabat ved bestilling samtidig med kurset, brug koden: Hand, når du når til kassen.

Produktpakken har en værdi af ca 3600 kr inkl moms og består af:

Magnetic Hand Cleanser – 100ml MED SPRAY
Magnetic Metal Cuticle Pusher
Prep & Wipe – 100 ml spray
1 stk. Magnetic Boomerang File Blue 220/320 grit
Magnetic Brush on Glue 6g
Magnetic Tip Cutter w/Round Blade Chrome
Magnetic Ultra Form Tipmix 120stk 10 str
Extreme White gel 5g
1 stk. Magnetic Emery Board Black – 100/180 grit 
1 stk. Magnetic Flexi File 100/180 grit (141030) Gul kerne
Magnetic White Block 100/180 grit
Magnetic Silky Smooth Nailbrush
Lemon Cuticle oil 7,5 ml
Uv Sculpting Fiber Gels 5g -flere varianter – White & Extender
Standard Builder Clear 5g
Building base cover
Top & Base
Gelpolish Bond
Eco-UVled
Student gel brush Flat #4

Herudover 1 orangepind 10 skabeloner og 10 stk fnugfri Nailwipes.

Vi kan anbefale at tilkøbe denne produktpakke (ud over kursus-prisen) og spare 15% på produkterne. Pakken indeholder flere ting du kan få brug for, herunder pinch værktøj: Elev pakke

Tilkøb til basis-pakke

Medbring på kurset:  Blandt andet øvehånd (hvis du ikke bestiller den) En kuglepen til notater og en blok. Manual og papirer udleveres. Evt kamera/mobiltelefon (selvfølgelig på lydløs og benyttes KUN til billeder gennem undervisningen) til at tage billeder af illustrationerne på tavlen og steps på neglene. VIDEO ER STRENGT FORBUDT

Lektier: Du vil få lektier for, så forvent at du også skal arbejde mellem kursusdagene. Lektierne laver du helst på modeller, men nogle ting kan du øve på en nail-trainer også. Lektierne er obligatoriske og kan være en del af din eksamen i sidste ende.

Model: Du skal bruge model på alle dage. Det er vigtigt hun ikke er neglebider eller diabetiker til at starte på (af hensyn til eventuelle skader). Ved nogle af modulerne skal modellen være den samme (se under programmet) I skal lære opfyldning  og her skal man bruge negle, der er vokset lidt ud. Forbered din model på at I nok ikke bliver færdige med neglene på dagene og sørg for at have tid til at færdiggøre hende i dagene efter.

Går det helt galt kan du i visse af modulerne bruge dig selv, dette giver dog ikke så meget som en model og i nogle af modulerne kan en model ikke erstattes.

Det er vigtigt at huske at modellerne ikke må have produkt på, hvis du genbruger hende (undtaget de dage, der er nævnt under programmet) Spørg instruktøren, hvis du er usikker.

Det er en rigtig god ide at investere i en nailtrainer, da du godt kan bruge den i undervisningen også, ligesom du kan træne derhjemme. Den kan ikke erstatte modeller 100%.

Du er velkommen til at have 2 modeller, men så skal de selv ankomme senere, der er ikke plads til at have modeller siddende.