Airnails by Magnetic level 1

Vil du medbringe egen maskine er dette også muligt, men det kræver du har helt styr på den, da vi ikke kan hjælpe ved eventuelle problemer, hvis maskinen ikke er vores.

Tager du egen maskine med er prisen 2400 ex. moms – 3000 inkl moms. KONTAKT OS for tilmelding med EGEN maskine.

Airbrush Kursus med produkter fra Airnails by Magnetic koster 4000 kr inkl moms.

Kurset forløber over 2 dage.

Medbring på kurset:
En kuglepen til notater, blok. Evt kamera/mobiltelefon (selvfølgelig på lydløs og benyttes KUN til billeder gennem undervisningen) til at tage billeder af illustrationerne på tavlen. Medbring farvede colorpops eller lignende til dine designs mindst 10 stk. 2 sorte, 2 hvide og resten blandede farver.

I kurset er inkluderet en startpakke med stencils, 5 farver, maskine og pistol.

Du lærer:
at servicere din egen maskine
at spraye flotte mønstre på neglen
at forsegle dine mønstre så de holder på kunderne
at spraye med en og flere farver på neglen

Kurset er uden forplejning.

Malingen er selvfølgelig kosmetisk deklareret og både maling, kompressor og pistol er specielt udviklet til hinanden. Det betyder at med vores system, skal du kun rense din pistol grundigt en gang dagligt.

Kompressor er lille og støjsvag.

Kommer du med egne produkter, men ønsker at afprøve vores, er du velkommen til det, men du kan ikke påregne at alle produkter er til låns, eller at du kan lave alle designs med det.

Kan du ikke finde tilbage til kursus kalenderen, så klik her (du kommer ind på forsiden) Magnetic Kursus kalender eller du kan trykke tilbage i din browser.