Så er der lidt stilstand i den travle tid hen over vinteren. Vi nærmer os forår og dermed også kundernes lyst til friskere farver, blomster osv.

Vi har hos Magetic fået Plastigel, det er lidt tid siden og mange har måske set billeder på facebook. Ikke desto mindre vil jeg lige forklare kort hvad det er:

Magnetic har valgt at lave en 3d gele, denne gele er i bøtten meget hård og ligner mest af alt modellervoks. Den er ikke mere flydende, da Magnetic ikke kunne finde en ingrediens, der var lovlig, til den flydende del. BEMÆRK at vi skriver om Magnetics gele, IKKE andre mærker, er du i tvivl om det DU bruger, så undersøg hos CoSing, vi kan på ingen måde vide om dit er lovligt eller ej.

Dette betyder ikke at du ikke kan få den mere flydende (ligesom man faktisk godt kan arbejde med den, som den er) ved at blande med Magnetics Top og Base eller Soak Off, ligesom Gelpolish fra Magnetic kan blandes i. Vi kan ikke garantere om det kan blandes med andre mærker, da Manetic selvfølgelig ikke bruger pengene på at undersøge dette.

Vi anbefaler altid et kursus, for at lære metoderne og alle de små tips og tricks, der gør livet lidt lettere 😉

 

Men til nu step by step:

1. Jeg bruger en udvalgt Gelpolish farve til baggrund, og lægger folie silver i sticky layer, kommer Soak Off topgel på og buffer med en 180 grit White block. (Fjern sticky layer, før du buffer)

 

2. Med min stamper og plader, stamper jeg et udvalgt mønster. Her fra Pepyn Pladen, og med NXT white lak, og tilføjer igen Soak Off Top gel. (Fjern sticky layer, før du går videre)

3. Nu udvælger du en Gelpolish farve og en Plastigel farve og blander til rette konsistens på din papirpalette. Brug gerne en spatel til formålet.

 

3. Nu er du klar til at begynde. Hav dit Plastigel tool og din Ultra Designer klar.

 

4. Med dit Plastigel tool, tager du den rette mængde op. Og former med din Ultra Designer, bladene. Brug Finishing wipe eller Alkohol til at rense penslen, og hold den sammen ved at arbejde klar gele i den.

 

5. Du lægger alle de blade på du ønsker, og evt i flere farver.

6. Herefter kan du indkapsle sten i midten, hvis ønsket. Hvilke sten du vælger, er op til dig, vi har mange muligheder. Fjerne herefter sticky layer.

 

Og til sidst den færdige negl og andre muligheder.