Nailart workshops

Vi har alle former for Nailart kurser hos Magnetic, lige fra stamping og paint, til detaljeret håndmaling, 3d i både akryl og gele.

Det er forskelligt hvad vi udbyder, så vi har besluttet at lave det vi kalder workshops i Nailart. Det er forskelligt hvad der tilbydes, alt efter hvad tidens trend lige er.

Nogle af workshopsene kræver uddannelse, enten som negletekniker eller gelpolish-tekniker, det vil altid stå i begivenheden hvis der er krav om dette.

Workshopsnene varer 4 timer og er uden forplejning.

Du kan på kalenderen eller på Fb under hver begivenhed se hvad der tilbydes på den dag og hvordan du tilmelder dig. Primært ligger disse workshops i Randers, men til en pris, der kan gøre det attraktivt at køre efter det.

Du vil selv skulle medbringe produkter, du er velkommen til at medbringe produkter fra andre mærker, men vi kan ikke garantere man kan det samme med dem, ligesom det ikke er muligt på samme måde at problemløse.

Er du uddannet Magnetic tekniker (akryl eller gele, basis eller upgrade) så får du rabat på workshopsene. Bemærk at det kun gælder workshops og ikke de andre specielle nailartkurser.

De vanlige afbudsregler er gældende: Afbudsregler