Uddannelse

Magnetic tilbyder kurser til både nybegyndere og uddannede negleteknikere. Om du skal vælge gele eller akryl afhænger bla. af, om du skal arbejde hjemmefra eller i et lille lokale (lugtgener), dit temperament, forventninger til f.x. at kunne lave nailart, stilettonegle eller 3D-negle. Det har intet med holdbarhed at gøre, med alle systemerne kan du lave flotte og holdbare negle.

Vi anbefaler at du starter op med gele, hvis du er helt ny. Dette er nemmere at lære og det er vores erfaring, at det giver den bedste uddannelse.

Som Magnetic Tekniker har du en række fordele: nogle kurser kan du få rabat på, adgang til vores onlineforum med teori og praksis i video- form, gratis træningsaftner osv.

Ved at holde musen hen over fanebladet uddannelse, kan du se hvilke kurser vi tilbyder, klik på dem for at læse mere.

Bemærk der jævnligt afholdes sæson-nailart kurser, hvor indholdet varierer efter årstiden. Desuden afholdes årligt et event hvor vi præsenterer nyeste produkter. 

Se evnets og kurser her: Magnetic kalender

Læs afbudsregler her: Afbudsregler

Ønsker du at deltage i et kursus sender du en email til info@magnail.dk, med kursusnavn og dato i emnefeltet. I mailen står dit navn, adresse og tlf nr. Og om du ønsker en startpakke eller øvehånd alt efter hvad der tilbydes til det pågældende kursus (kan ses i beskrivelsen under menuerne).

Hvis der senest 3 uger før kursusdatoen ikke er nok tilmeldte aflyses kurset, det er derfor en god ide at tilmelde sig i god tid.

Er du i tvivl, kan du altid kontakte os og vi vil guide dig til at vælge det rigtige kursus.