Uddannelse

Magnetic tilbyder kurser til både nybegyndere og uddannede negleteknikere. Om du skal vælge gele eller akryl afhænger bla. af, om du skal arbejde hjemmefra eller i et lille lokale (lugtgener), dit temperament, forventninger til f.x. at kunne lave nailart, stilettonegle eller 3D-negle. Det har intet med holdbarhed at gøre, med alle systemerne kan du lave flotte og holdbare negle.

Vi har kun basis kurser i gele, hvis du er helt ny. Dette er nemmere at lære og det er vores erfaring, at det giver den bedste uddannelse og gennemførelses-procent.

Som Magnetic Tekniker har du en række fordele: nogle kurser kan du få rabat på, adgang til vores onlineforum med teori og praksis i video- form, gratis træningsaftner osv.

Bemærk der jævnligt afholdes sæson-nailart kurser, hvor indholdet varierer efter årstiden. Desuden afholdes årligt et event hvor vi præsenterer nyeste forskellige ting. Disse kommer ikke nødvendigvis i kalenderen med det samme, så kalenderene kan ændres løbende. 

Hvis du går under menuen INFOLISTER (ude til højre), kan du se hvilke kurser vi tilbyder (her er infolister til næsten alle kurser, nogle gratis og events undtaget, her vil info fremgå af kalenderen)

Se de forskellige academier her: Magnetic Nail Academy

Er du i tvivl, kan du altid kontakte os og vi vil guide dig til at vælge det rigtige kursus.