Træningsaften

Det er for dig, der er uddannet* eller under uddannelse* hos Magnetic. Du behøver ikke være uddannet hos os, men er du ikke færdig-uddannet henviser vi til din egen uddannelse, er du færdiguddannet er du velkommen til en træningsaften.

Gratis for dem der er uddannet hos os! Vi tager depositum ved tilmelding, disse krediteres dit kort førstkommende hverdag, hvis du er mødt op (de kan også modregnes i eventuelle køb i shoppen)

Er du ikke uddannet hos os koster træningsaften 150 kr.inkl moms.

På en træningsaften kommer du med de problemer du har med et almindeligt sæt negle, det kan være PREP, filning, tiden, støbningen osv. Eller du kommer bare for at hygge og lave negle med de andre Magnetic piger.

Har du andre problemer med nailart osv, kan du kun få hjælp hvis instruktører mestrer teknikken og du HAR været på kursus. Du kan derfor ikke få hjælp til feks. one stroke, hvis du ikke har været på kursus.

Der skal være tilmeldt et mindste antal senest 14 dage inden datoen, ellers ser vi os nødsaget til at aflyse. Hvis vi aflyser får du besked pr mail og din kontor krediteres det indbetalte beløb.

Det er et krav at der bruges produkter fra Magnetic på træningsaftenen.

*Uddannelse, der giver adgang til gratis aften er basis-negletekniker eller upgrade negletekniker.