Tipper og skabeloner

Har du problemer med at påsætte tipper eller skabeloner, så er disse kurser lige noget for dig. Du lærer teori, påsætning og støber en enkelt negl eller 2, så du kan se det i praksis.

Kurserne kræver du er uddannet negletekniker, mærke underordnet.

Kurserne varer 5 timer, tid og sted kan du se i kalenderen

Du tilmelder dig ved at sende en mail til info@magnail.dk med dato og kursets navn i emnefeltet. I mailen skriver du dit navn, adresse og telefon nummer, herefter modtager du en faktura og en infomail 3-4 uger før den pågældende dato.

Læs afbudsregler inden tilmelding: Afbudsregler

Vi forbeholder os ret til aflysning ved for få deltagere.

Du skal selv medbringe pensler, lamper, produkter osv. Du kan købe tipper, lim og/eller skabeloner inden kurset, så det ligger til dig, det skal gøres senest 21 dage før kursus-start.

Du er velkommen til at medbringe egne tipper eller skabeloner, men du er også velkommen til at afprøve Magnetics.

Kurserne er uden forplejning, men diplom givende.

Skabelon kursus – kr. 449 ex moms – 561,25 inkl. moms
Du lærer at påsætte skabeloner korrekt til forskellige negleformer i salonen. BEMÆRK vi støber ikke alle neglene  på kurset, vi øver påsætningen og støber 1-2 negle. På kurset arbejdes der på jer selv eller hinanden hvis der er enighed om det, så det er vigtig at du har en negl eller to fri fra produkt, helst enten pege, ringe eller langemand.

Tip påsætnings kursus -kr. 449 ex moms – 561,25 inkl. moms
Du lærer at påsætte tipper korrekt på forskellige negleformer i salonen. BEMÆRK vi støber ikke alle neglene på kurset, vi øver påsætningen og støber 1-2 negle. På kurset arbejdes der på jer selv, træningshånd (medbringes af kursisten) eller hinanden hvis der er enighed om det, så det er vigtig at du har en negl eller to fri fra produkt, helst enten pege, ringe eller langemand.