Sommer Varme og Ambassadører…

SÅ skal jeg da lige love for at sommeren er over os! Eller det føles sådan her i denne landsdel 🙂

Efter en vellykket tur til Holland, hvor jeg fik en fornem pris “international træner 2018” er det dejligt at være tilbage igen med hovedet fuld af ideer, der kommer både nuværende og nye kunder til gode.

Tilbage i Danmark må jeg indrømme, at jeg nyder at kunne gå udenfor i frokostpausen, mens fuglene kvidrer og jeg får lidt mere farve end “gå i et med væggen” som åbenbart er populær i min familie, hvis I ellers har set den.

Men en af de gode ideer vi fik fra bla. Frankrig er:

Ambassadører

Vi søger ambassadører til Magnetic Nail Design. Mine instruktører og jeg  er så travle at vi ikke altid får lavet billeder med produkter, og den konsekvens har vi nu lært af. Det er nemlig ikke helt det samme, at det næsten altid er fremmede lande eller reklamebilleder, der kommer op.

Vi søger: Seriøse og dygtige Negleteknikere (vi forbeholder os ret til at vælge) som elsker at smide billeder på de sociale medier. Du skal kunne noget rent teknisk, men også gerne være en haj til nailart. Du er i en situation, hvor du måske ikke ønsker at være fast tilknyttet et enkelt firma, og måske ikke lige tænker du vil undervise, men stadig gerne viser dit talent frem.

Vi forventer: at du NÅR du laver billeder med Magnetic produkter, så er det udelukkende Magnetic, der bruges ( hvilke noteres i din billedetekst)  samt at du smider logo med titel som Ambassadør på billedet (og ikke bruger dette logo til andet). Vi forventer som minimum 2 billeder pr måned på denne måde, ligeligt fordelt på år og måned.

Vi tilbyder tilgengæld: 10% rabat på alle produkter, invitation til VIP event hvert år du er tilknyttet os og 1 gratis Ambassadør kursus årligt (her kan det være teknikker, nailart ol. der tilbydes alt efter hvad vi finder på)

Vi kræver IKKE: at du KUN bruger Magnetic, du bruger alle de mærker du har lyst til, dog påsættes kun Magnetic Ambassadør logo på de billeder, der er brugt Magnetic produkter.

Har dette din interesse, så sender du billeder af dit arbejde til facebook siden her: Magnetic Nail Design Danmark

 

Og så til den anden del af overskriften:

Sommer

Med sommer og varme kommer også udfordringer, både produkter og negle (og kunder) kan man opleve problemer med. Det beskrev jeg også i 2017, men det er relevant at tage frem igen: Sommerproblemer

Produkterne kan, for geleens vedkommende, være at det løber for dig, så det gør det sværere at lave neglene. Alle geleerne kan dog tåle at komme i køleskab (ideel temperatur er mellem 7-10 grader) og ikke alene har det den fordel at det bliver nemmere at arbejde med, det øger også holdbarheden (spørg ved din distributør, hvis du er i tvivl om dine produkter). Så når dagen er omme, sættter du det ind, og tager det ud når du starter dagen. Når sommeren rigtig kommer (det satser JEG på at den gør), kan man sætte dem ind i løbet af dagen også. Personligt ønsker jeg mig et lille køleskab til mine produkter,som jeg ka have i salonen,  når jeg forhåbentlig starter lidt op med nogle ganske få neglekunder igen.

Så er der altid kampen om ikke at få misfarvede negle, og sol er med til at forværre dette. Dog er solen ikke eneste synder, også en tur i haven, skrælle rodfrugter osv kan give misfarvning.

Det sidste er det nemmeste at undgå, lær dine kunder at have handsker på når de ordner have, grønssager osv. så er problemet løst.

Det andet er mere tricky, for jo mere sol vi udsætter neglene for, jo mere er der risiko for misfarvning, så tager kunderne sydpå, kan man risikere at særligt røde og meget intense farver vil blegne lidt. Mange kunder vil ikke opdage dette og jeg har da personligt selv oplevet at en kunde synes det ligefrem var sjovt at se forskellen fra ny Gelpolish, til hendes efter 3 uger i Egypten.

Vi kan gøre meget med det rigtige valg af topcoat. Top & base er uden solfilter og bør derfor undgåes på andet end helt mørke farver om sommeren (med mindre kunderne er ligeglade. Derimod er Soak off Topcoat og Flex & Shine i 2 meget tynde lag, en rigtig god løsning for de fleste i den danske sommer. Det svarer i bund og grund til at tage solcreme på for at undgå at blive rød, dette er også nemt at forklare kunderne. Den bedste løsning er dog Ultra Top Gel  (fåes også i 30g) uden sammen ligning! Eventuelt også i 2 tynde lag. Den er ultimativt en af de bedste topgels  og en af mine yndlings, også fordi den er genial til utrolig meget nailart og hæfter på naturneglen også.

Til sidst vil jeg lægge en step by step ind, der passer perfekt til mit forårshumør: Akvarel Blomst fra Aukje Veltman, en af mine kære venner og en af mine idoler fra Magnetic i Holland.

Aukje har brugt Master Paints, The New Detailers, Pairpalette, Master Detailer og du kan dække med en topcoat efter eget valg.

Dette design gør sig bedst på en lysere ensfarvet baggrund, med lidt eller ingen glimmer/shimmer.

  1. Aukje har her vist i hvilken rækkefølge hun  optegner omridset af blomsten.

 

2. Her tegner Aukje nu omridset af bladende og fylder derefter blomstens blade med en meget lys svagt gul farve.

 

3. så begynder hun at arbejde med akvarelteknikken.

 

4. Nu pålægges skygger og midten af blomsten defineres, derefter optegnes bladribber og linier i kronbladene.

 

5. Til sidst lægges eventuelle ekstra detaljer på, og de sidste skygger kan lægges ind hvor de mangler. Efterfølgende lægges den topcoat på du ønsker, vi anbefaler en fleksibel topcoat når du har nailart under.

Vi har masser af andre spændende nyheder på programmet, så hold øje med bloggen 🙂