Skype hjælp

ENDELIG!

Nu kan du sidde i Nordsjælland, Sønderjylland, på  Kreta eller Fyn (men ikke begrænset dertil) og få hjælp. Alle steder, der er netværk kan vi nå. 😀

Hvad koster det? INTET, det er gratis. Du får 1/2 time med Karen Hasager National og International træner for Magnetic Nail Design.

Hvornår? Om tirsdagen mellem kl. 10 og 14.  Skal du bruge hjælp ud over disse tider, kan vi aftale en anden tid, men i så fald vil du betale for tiden 150 kr inkl moms pr 1/2 time.

BEMÆRK: Tiden skal oprettes senest torsdag ugen før, så vi har godt styr på kalenderen.

Hvordan? Du opretter dig her: Skype hjælp kalender og booker en aftale. I aftalen er det vigtigt at både det du ønsker hjælp til, samt dit skype navn/nr. er skrevet. Skriv denne info i feltet beskrivelse, når du booker. På dagen ringer Karen dig op fra kontakten magnetic_dk, som du med fordel kan finde og tilføje til dine kontakter.

Selve programmet skype finder du her: Skype program Det er også her du skal søge hjælp til det tekniske omkring skype.

Alt efter hvad du har ønsket hjælp til, så enten taler I blot, eller Karen demonstrerer. Det kan også være at du viser hvad du er usikker på og Karen guider dig.

Hvad er tilladt? Du må spørge om alt og Karen vil forsøge at hjælpe.

Du må dog IKKE på nogen måde optage og gemme videoen eller på anden måde distribuere den. Gør du dette vil du modtage en bøde, dette accepterer du ved tilmelding til kalenderen og oprettelse af booking.

Kan jeg slette en aftale igen? Selvfølgelig, men senest 24 timer før din tid starter.

Lader du være med at besvare opkald, eller melder afbud senere end 24 timer før (via info@magnail.dk) accepterer du at modtage en faktura på 150 kr inkl moms. Opstår der ulykkelige situationer, så kontakt os, vi kan ikke garantere at vi ikke sender faktura, men vi har forståelse for at der kan opstå situationer, man ikke kan se sig ud af.