Om Os

KVINDEN BAG MAGNETIC

– MEY LIANG

For mere end 30 år siden, startede Mey Liang, grundlæggeren af Magnetic Nail Academy, som en af de første negleteknikere i Holland.

På det tidspunkt fandtes der ikke nogen form for undervisning i Holland, så Mey Liang rejste til USA for at lære mere om kunstige negle. Hurtigt efter hun startede sit neglestudie, spurgte en kunde efter kurser – Og sådan startede det hele !!!

Fra denne første elev byggede hun en international anerkendt negleskole. Baseret på mange års erfaring i at undervise, købe og sælge negleprodukter, besluttede hun at udvikle sit eget brand:

Magnetic Nail Care Designed for Professionals

Et mærke med produkter i top kvalitet, rimelige priser, supportet med god service, træning og gode råd.

Idag sælges Magnetic i det meste af Europa, Mellemøsten, Chile og i Sydafrika og har på relativ kort tid markeret sig som et af de førende mærker. Alle internationale distributører arbejder med Magnetic Nail Academy’s undervisningsmetoder.

Hos Magnetic Nail Design er DIN sikkerhed i højsædet. Magnetic arbejder på hele tiden at udvikle nye produkter, men samtidig overholde gældende kosmetiske regulativer og ikke mindst bruge ingredienser, der ikke er skadelige for teknikeren. Magnetic sender ikke noget på gaden, der har en bevist skadelig effekt på teknikerne, og der er produkter, de simpelthen ikke vil udvikle, netop fordi det ikke kan gøres sundhedsmæssigt forsvarligt.

MAGNETIC NAIL ACADEMY DANMARK

Nadja Munk og Kasper Andersen overtog 2/4 2019 distributionen af Magnetic i Danmark efter Karen Hasager pga hendes helbredsproblemer.

De har stort gå-påmod, er servicemindede og har fuld støtte og opbakning fra både Karen og Aagaard.

Karen Hasager fortsætter som International og national træner for Magnetic Nail Design

Karen har stor faglig viden og har været i branchen siden 1999. Hun fandt i 2009 Magnetic efter i mange år at have ledt efter, ikke alene de perfekte produkter, men også det perfekte firma med den rette ånd.

Karen har desuden opnået international anerkendelse, da hun vandt Worldcuppen i Nailart i Munchen i 2010. Derudover har hun vundet utallige priser og diplomer i konkurrencer, ikke alene eksternt, men også internt hos Magnetic.

Karen blev i 2018 udnævnt til National og International Træner hos Magnetic.