Ny titel – Nye varer

Så er jeg tilbage fra Holland, en meget lærerrig og fantastisk tur.

Det jeg skulle derned efter var for at forhåbentlig blive certificeret Expert Trainer, så ud over masser af forberedelse, lektier og hårdt arbejde, skulle jeg denne gang også til udvidet teori-prøve og en daglig eksamen!

Og jeg BESTOD! og ikke bare bestod, jeg var nr 1 i klassen og fik super meget ros, så jeg er dybt stolt. Nu har Danmark den første Magnetic Expert Trainer nogensinde

17834879_1274673325986393_6423609903042250675_o

Og så til de nye varer, du kan klikke på billederne af de enkelte varer og komme direkte til shoppen, udtaget Gelpolish som har links på navnene.

Vi har jo fået en række lækre nye varer hjem, herunder nye gelpolishfarver:
nyegelpolishes

Fra venstre er det: Beauty Blue – Gracious GreenBrown BrickRoxy RedPetal PinkRequested RedJungle Jane on Heels

 

Ud over disse lækre farver, er der kommet mine yndlings: Magic Flakes!! Semitransparante flakes i 5 lækre farver i et kit, som giver et helt nyt look til din gelpolish, gele eller akryl. Flake’sene består af både store og små stykker, og lur mig om de ikke bliver et hit til sommer:

27ed7fc3-7603-4bef-8d4e-582592523e9d

 

Men det stopper ikke her, for os der elsker at stampe, hvad enten vi stamper med lak, gelpolish, gele, pigment eller hvad vi finder på, så er nye plader altid et hit, og disse 2 giver lækre mønstre: 118616 118615

 

Og mere? Ja der er mere, døjer du også med at fade dine gelpolishes sammen? Eller dine pigmenter? Så er svaret her nu, et nyt værktøj, selvfølgelig med rhinsten i skaftet, til både pigmenter og gelpolish. Der er ekstra “endestykker” med i sættet, og vi anbefaler at man holder pigment og gelpolish for sig :

176078

 

Så må det være det! Nej, der er en del der har efterspurgt en måde at kende forskel på sine gelpolishes. Hvis du ikke ved det, så er grunden til at Magnetic ikke laver flasker i samme farver, at det vil betyde en betragtelig stigning i prisen og det siger vi nej tak til! Så i stedet for at vi skal bøvle med colorpops, eller numre, der vaskes af osv. så er der nu kommet domedrops. Domedrops er et prisvenligt alternativ til colorpops og fordelen ved Magnetics er den stærke lim de er produceret med, den bliver nemlig blot stærkere med tiden og drops’ene falder ikke bare af igen. Følg vejledningen på billedet, husk at afslutte med en topcoat uden sticky layer!

103405

 

Så er vi også nået helt igennem, eller det er vi ikke, for en af dagene kommer der også lak i de samme farver som vores nye gelpolishes + en ekstra lækker lilla <3

Nyd de nye produkter, så skal jeg sørge for at lægge ideer op løbende med hvordan du kan bruge dem!