Natural Nails en ny epoke?

Sidste år lancerede Magnetic Natural Nails i både akryl og gele. Dette for at imødekomme det stigende behov for at kunne lave negle, der fra starten ligner natur-neglene på en prik.

56918694c88df4c82c873bbd61324b3b

Mange kvinder ønsker ikke meget lange, vilde negle og nogle synes endda at franske negle er for meget, så i stedet for at komme til os teknikere og få lavet negle, så forsøger disse kvinder selv, med mere eller mindre held at ordne neglene selv, eller endda helt giver op.

Dette marked kan vi som negleteknikere få fingre i, hvis vi ellers markedsfører Natural Nails som det produkt det er: En mulighed for at de har pæne negle altid uden man kan se tydeligt at der er noget på.

Det kræver dog markedsføring og benarbejde, for det er ikke de kunder, der allerede kommer i salonen vi skal fange her. Tilgengæld så vil det være nemme kunder i de fleste tilfælde, da arbejdet med at opfylde de naturlige negle er nemmere end en opfyldning med franske negle, eller glimmer negle.

Selvfølgelig vil neglene være af samme tykkelse som en normal forstærkning i en kort længde, men hvor de før skulle starte med feks. tip, eller en hvidlig gele/akryl i spidsen, kan vi nu komme tæt på den fri kant’s naturlige farve og dermed skabe en illusion om at det er deres egen negl fra starten af.

Man kan også sagtens bruge både almindelig lak og Gelpolish ovenpå, i de tilfælde hvor kvinderne ønsker Natural Nails, er det dog ofte almindelig lak, fordi de så kan fjerne det igen eller skifte farve som de er vant til.

Selve måden at bygge neglene er ikke så forskellig fra normalt, forskellen ligger især i den måde forlængelsen bygges på, for at skabe det helt naturlige look.

Der nogle faldgruber man skal passe på, når man bygger de naturlige negle. Dels så er det vigtigt at det er DIG som tekniker der vælger hvilken farve “fri kant” i bygger, hvis den ikke matcher kundens fri kant, så ser den ikke naturlig ud når den vokser. De fleste kunder vil vælge en farve, der er meget hvid i forhold til naturneglen, fordi den ser “renere ud”, men dette giver ikke det rigtige resultat.

Step 1

På billedet her ses den korrekte farve til kundens negl, som du kan se er den meget gul, når den er så helfarvet, mens det færdige resultat ikke giver samme “gule fornemmelse”.

Step 8

Afslutningen på Natural Nails kan være forskellig, nogle ønsker blanke negle og nogle matte, vi kan heldigvis det hele. Ud over at du kan buffe neglene til highshine så kunde SELV kan efterbehandle både den kunstige negl og naturneglen, så kan man sagtens bruge vores topcoats til afslutning også.

 

Magnetic har selvfølgelig kurser i Natural Nails, men er du uddannet negletekniker, så kan du også blot købe produktet og lege derudaf selv. En fordel mere ved produkterne, er at farverne til fri kant, kan kombineres med vores camouflage produkter (det har vi i både gele og akryl) og så kan man skabe meget naturlige babyboomers.