Natural Look

Drømmer du om at kunne lave helt naturlige negle. Negle alle kan have på uden man kan se de har kunstige negle på, så er løsningen her:

Natural Whites er i kombination med andre produkter en helt ny måde at lave negle på. Neglene er præcis så holdbare som alle andre systemer, men de er hurtigere at lave og frem for alt meget nemmere at lære.

Vi har 1 dags kursus med stor produktpakke både i gele og akryl. Der er IKKE UV-lampe med i gele pakken. Bemærk for optimal og korrekt hærdning af gele produkterne kræves Magnetic LED eller UV lampe, har du ikke en sådan skal den bestilles i god tid før kurset.

Natural Nail tekniker Gele : for dig der er uddannet i Gele og derfor kender til arbejdsgang og korrekt arbejdsmetode.

Natural Nail tekniker Akryl : for dig der er uddannet i Akryl og derfor kender til arbejdsgang og korrekt arbejdsmetode. 

Produktpakken er stor, men der skal påregnes ekstra køb af diverse nødvendigheder (wipes, ol) og produkter til brug når du er færdig.

Tilmelding sker via info@magnail.dk hvor du i emnefeltet skriver dato, sted og navn på det kursus du ønsker at deltage på. I mailen står dit navn, adresse og tlf. nr. samt om du ønsker at købe eller leje øvehånd eller finger (kan kun købes).

Varighed Natural Nail tekniker : 1 dag á 5 timer i alt. Pris kr.kr. 1699  ex moms (2123,75 inkl moms) Produktpakke værdi kr. 1315 ca.

Kurset består af

•Korrekt arbejdsmetode med gele eller akryl med natural look
•At opbygge neglen med helt naturligt resultat

Medbring på kurset: bordlampe, øvehånd (robothånd med bevægelige led, kan lejes til brug på kursusdagene for 400 kr (skal bestilles inden kursusstart) Eller øvefinger, der kan påsættes skabelon.

Desuden skal kursisten medbringe  file og UV-lampe ved gele (skal den købes bestilles den i forvejen)

Din tilmelding er gældende når du har sendt mail med tilmelding.

se afbudsregler: Afbudsregler