Nailart – uendelige muligheder (glimmer)

Uanset hvilket system du laver negle i, så er der altid mulighed for nailart i en eller anden form. Og hvem er ikke glad for lidt glimmer/glitter eller måske mønstre på neglene.

Fælles for alt nailart er at har DU det ikke på, ja så sælger det ikke 😉 Så før du kaster dig ud i en masse kurser, så sæt dig og tænk over grunden til det. Er det for at DU udvikler dig som tekniker, ja så “go for it” eller hvis du har et marked for det i din salon (kunderne efterspørger det), men er det bare for at “have noget at sælge af, hvis nu” – så vær mere varsom. Man kan sagtens have en stabil kundekreds uden man behøver at kunne det store nailart og der findes masser af løsninger, både til dem der ikke kan tegne og op til dem der er fantastiske tegnere og så en masse midt imellem. Men hvis du vil sælge det skal du reklamere med det, og vil du ikke selv bære det, så er det sjældent det dine kunder vil.

Når det så er sagt så kan man kaste sig ud i de uendelige muligheder, hvor vi her starter med “basis” glimmer:

Glimmer/Pigment/Glitter:
Det nemmeste af dem alle er den nailrt, hvor vi laver et glitterfade på neglen. Det kan laves på flere måder: Akrylpulver med glimmer i på akryl negle, Gele med glimmer i for gele negle og Gelpolish med glimmer i til både gele, akryl og gelpolish systemerne. Man kan både bruge løs fin glimmer, men også vores glitter sprays. Det samme omkring smil med glimmer, hvor man også kan bruge lidt grovere glimmer.

Derudover findes der uendelige muligheder for at lave mønster i glimmer, man kan tegne med vores topcoats og spraye glimmer i, man kan bruge vores extreme white og komme glimmer i, og endda extreme white med akryl-pulver i.

Og så har vi en række lækre pigmenter, du både kan bruge i din gele/akryl eller kombinere med vores topcoats og få et forskelligt resultat alt efter hvilken top du vælger.

Magnetic har selvfølgelig også et stamping system, som du kan kombinere, her kan du bruge vores NXT lakker til stamping, eller du kan stampe med Nailpaste og den kan du kombinere med feks.  glitter spray.

Vi har også et par videoer, der viser brugen af forskellige pigmenter:

Holo Pigment
How to holo (step by step)
Kamæleon effekt med pigment
Pigmenter i forskelligt lys

IMG_1204

Vores Pigmenter fra første sæt.

IMG_6831

Stamping med Nailpaste og glitterspray.

IMG_0118Pigmenter i forskellig top.

IMG_7031Hvor meget en glimmer faktisk ændrer din valgte baggrundsfarve.

Du har dermed en masse valgmuligheder uden at skulle kunne tegne i hånden. Man kan roligt benytte Magnetics Glimmere i forbindelse med alle vores produkter, det hele er lavet så det lovligt kan benyttes samlet.

Husk at tjekke op på de glimmer og glittere du køber, det skal være til kosmetisk brug (har vi fået forklaret).