Misforståelser…

Jeg vil rigtig gerne rydde et par misforståelser af vejen, normalt er det ikke noget jeg ville gøre på denne måde, men synes egentlig det er meget reelt og folk må jo gerne få svar på deres spørgsmål i stedet for at 1 fjer bliver til 5 høns:

Min markedsføring:

Jeg har kun mine instruktører tilknyttet mit firma (pt er der en og 1-2 på vej), det vil sige at jeg ikke sponsorerer eller betaler nogen for at reklamere. Så når folk deler noget på facebook- Instagram eller hvad det kan hedde, så er det fordi de er glade for produkterne, ikke fordi de får noget ud af det hos mit firma.

Det betyder samtidig også at jeg IKKE er herre over hvordan mine kunder begår sig, jeg har ikke dikteret noget og kommer ikke til det. Desværre er mange hurtige til at hoppe til den konklusion at fordi en person bruger et mærke, så er det mærket, der er noget galt med, hvis en diskussion bliver ophedet eller nogen misforstår. Det gælder ikke kun mod mig, men det er noget generelt.

Dem der kender mig, Magnetic og mine instruktører, ved at vi hverken sviner andre mærker eller produkter, men at vi derimod fuldt anerkender at fordi VI elsker et mærke/produkt, betyder det ikke at andre mærker IKKE er lige så gode.  Vi udtaler os slet ikke, andet end at vi selvfølgelig gerne fortæller hvorfor vi er glade for et produkt og ellers er det op til fok selv at finde det de kan lide.

Vi byder andre mærker velkommen på vores kurser, det er kun vores basis kurser, vi holder fri for andre mærker (hvilket jo er logisk nok).

Forbud mod akryl – hvem skyldes det?

Det sjoveste jeg længe har hørt er, at jeg personligt skulle være ansvarlig for det verdensomspændende forbud mod akryl-væske. Gid jeg dog havde den magt!

Det mulige forbud er kommet lige så meget bag på mig, som det er på alle andre brugere. Magnetic er i tæt kontakt med myndighederne, fordi de producerer produkter og får derfor disse informationer, da det jo også berører dem.

At jeg skulle kunne starte et forbud verden over er jeg egentlig lidt overrasket over at man kan tro af flere årsager:

1. Læs lige igen – verdensomspændende – det er ikke noget nogen af os kan påvirke, hvis jeg havde den magt, var der en del andre ting jeg hellere ville påvirke.

2. Ville jeg starte et forbud mod noget, der også rammer mit firma? Nej vel, det ville være dumt!

Jeg vælger at gå ud med informationen om forbuddet af flere årsager, dels så er det en forklaring på hvorfor jeg ikke vil afholde kurser i akryl indtil det er besluttet om det er for eller imod. Jeg vil have det dårligt med at tage imod penge og så 1 år efter – nej din uddannelse er desværre spildt, da du ikke må bruge produkterne.

Dels så var det en service i stedet for at jeg bare var ligeglad og tog masser af penge for kurser og produkter.

Så nej, det er hverken mig eller Magnetic, men myndighederne i mange lande, der har haft problemer med følgerne af ulovlig import, som har arbejdet sig frem til den mulige løsning.

Når du har læst det lidt lange skriv, kan du glæde dig til de nye varer, som er dem der ligger først for, her i kategorien!

EDIT TILFØJET OPSLAGET EFTERFØLGENDE:

Det er lige vigtigt for mig at understrege at et evt. forbud mod akrylvæske, selvfølgelig kun er i forhold til vores branche, altså den kosmetiske branche, ikke generelt akryl (eller pulveret for den sags skyld) og når jeg kalder det verdensomspændende, så er det fordi det bla. er EU (GB og Norge) og bla FDA i USA, der arbejder sammen om det og ikke hvert enkelt land.

Det er ikke unormalt at ting, der før har været lovlige, pludselig ikke er lovlige længere og slet ikke i den kosmetiske branche, det er ikke ret længe side at der blev ændret i neglelim, pga en ingrediens gik fra lovlig til ulovlig. I akrylvæsken vil det bare være så meget mere “synligt” pga den rolle den spiller.

Jeg har slet ikke tænkt i de baner, at vi forsøger at skræmme akrylpigerne til at komme på vores nye Powergel (som en har nævnt). Jeg har blot meldt ud, fordi jeg har taget den konsekvens, at jeg ikke vil tilbyde akrylkurser før jeg ved om det bliver et forbud eller ej og jeg er ked af hvis folk føler det anderledes. Jeg har selv en del af min forretning baseret på akrylprodukter og for mig er det et tab, hvis det bliver forbudt ellerbare at alle akrylpiger skifter over til Powergel.

Så ja Powergel er kommet som et alternativ til akryl, ligesom så mange andre firmaer har lanceret lignende produkter, men elsker man sin akryl, så afventer man da blot resultatet, der kan gå flere år før der sker noget, så lad være med at gå i panik Man kan sagtens vente med et evt skifte til man ser hvad det ender med Vi kan jo være heldig at firmaerne kan lægge så stort et pres på, at de forhindrer et forbud, det ville være den største lettelse for alle.

Så nej, jeg forsøger ikke at skræmme, jeg fortæller vitterlig blot hvorfor JEG har valgt at stoppe med akryluddannelsen, indtil vi ved mere, fortsæt endelig med akrylen, det gør jeg også selv, men nyder nu også at der er kommet produkter, der kan erstatte akrylen, så man slipper for lugten, det er da blot positivt og det UANSET hvilket mærke man falder for

Og så en rettelse i indlægget (er rettet her på bloggen) der skal selvfølgelig stå at “det ikke betyder at andre mærker IKKE er lige så gode” Absolut ikke at andre mærker ikke er lige så gode!!!! Pyhh en dum fejl!!!

SLUT PÅ TILFØJET.