Kursisterne har talt- vi har lyttet (omkring basisuddannelse)

Vi har længe overvejet at ændre kursus-systemet især hos basis kursisterne.  Hele kursustilmeldingsdelen og kalenderen laves om, så man ved tilmelding automatisk ledes til betalingsside, så det bliver langt nemmere for alle. Dette er gældende for alle kurser og events.

Vi har fået mange tilkendegivelser om at kurset er så grundigt, at det er svært at huske alt, når det er koncentreret på 6 dage. Ligeledes er det svært for mange at have jobs ved siden af, når kurserne ligger i dagtimerne.

Det har vi lyttet til og præsenterer nu det nye system, sammen med vores NYE kursus kalender!

Vi starter op 2 gange årligt med basis gele, Februar og August, og varigheden er 10 uger en fast ugentlig dag fra 17-21. Dagen afhænger af hvor du tager kurset.

Vi komme ikke til at tilbyde akryl som et basis-hold, da vi oplever at det er sværere at starte med, derimod kan man tage det som en opbygning/upgrade (læs længere nede)

Det giver mulighed for mere viden, dels så kan man kommer hjem og øve en hel  uge på hver ting, på den måde sikres man at man kan huske næsten alt man lærer. Ligesom man har mere tid til lektierne, når der går en uge mellem hver kursus-dag.

Derudover er man ikke så træt i hovedet efter 4 timer som efter 7, ligesom vi jo faktisk kan tilbyde mere undervisning, da vi ikke behøver mere end 10 minutters pause, hvor vi før havde 1 time fordelt på dagen.

Vi laver nu også come on over hold, som ligger på 2 aftner med 2 ugers mellemrum 17-21, hvor de som ikke kender Magnetics produkter kan lære hvordan de bruges, eller de som feks har taget basis, men ønsker at lære akryl også kan komme på. Der kommer ligeledes til at være hold 2 gange årligt, det ene gele og det andet akryl. (kommer snart på kalenderen)

Vi sløjfer derudover teorieksamen til fordel for en opgave, som man arbejder på i de 10 uger. Mange er nemlig nervøse for en teori-eksamen, så det er ofte nemmere at arbejde løbende. Dette garanterer også at man får læst og gennemgået sin manual grundigt.

Alt i alt er der store fordele ved at gøre det på denne måde, eneste ulempe er selvfølgelig, at vi ikke kan starte så mange hold om året.

Derudover laver vi pakker til basis hold startende fra bronze pakke, sølv pakke, guld pakke og diamant pakke, der giver mulighed for at tilkøbe produkter og el-filkursus (guld og diamant) til rabatpris, som man så får på kursusdagen. Disse skal købes i shoppen umiddelbart efter køb af kursus.

Så der sker hele tiden nye ting hos os, og jeg glæder mig til at se holdene igang. Det er dog direkte kopieret, fra bla. Island (med deres velsignelse), hvor kursisterne er yderst glade for det, men præcis derfor elsker jeg at vi hos Magnetic verden over, hele tiden har kontakt of udveksler ideer.