Jeg kan ikke tegne…

Det hører jeg ofte, altså sætningen jeg kan ikke tegne 🙂 Det er heller ikke alle der kan, så det er forståeligt nok. Men derfor behøver man ikke gå glip af at lave lækkert nailart.

I den følgende step by step, der viser jeg hvordan du bruger vores stamp system sammen med vores nye kit med Gele farver: “Enchanted colors“. Jeg er så forelsket i de farver, ud over at de er smukke, så er de super drøje i brug fordi de dækker i første lag. Derfor er de også geniale at tegne med.

For at finde produkterne i shoppen, skal du blot klikke på navnene, så sendes du dertil. Husk at logge ind for at kunne køber og se priser, er du ikke oprettet, så skynd dig at oprette dig ved at følge vejledningen på forsiden af shoppen.

Jeg har lavet 3 forskellige variationer, de to til højre, er nemme at gå til, stamp og udfyld, mens jeg til uglen har valgt at bruge motivet som en skitse og male oven på.

 

Uglen er lavet således:

Husk at vi arbejder med gele, så brug handsker!

Step 1: Vælg den Gelpolish du ønsker som baggrund, det er nemmest i starten at vælge en lys farve. Jeg har valgt en af de nyeste der er kommet Inspiration (meget passende ikke?) Den dækker i et lag og er derfor supernem at bruge. Derefter har jeg valgt at dække med Soak off Top gel, som er genial at arbejde på efter min mening, når man laver art.

 

Step 2: Meget nemt, fjern sticky layer på Soak off’en med Nail wipes som er helt fnuller og fnugfri og enten Finishing Wipe eller Prep & Wipe. Matter derefter med en White Block eller Smooth Operator .
Børst støvet væk med en nail brush: Silky Smooth, Scrub Brush eller Nail Brush og rens af med Nail wipes med  Finishing Wipe eller Prep & Wipe

 

Step 3: Nu tager du din hvide stamper eller din clear stamper (med skraber i æsken) og din sorte NXT lak og vælger den stamping plade du ønsker, jeg har valgt la Boheme pladen, fordi den lægger op til at skulle bruges til stamp og paint eller stamp og gele paint.

 

Step 4: Brug nu Line art gele sort til at male skygger og vingerne, brug evt din Soak off Top gel til at fortynde en smule. Jeg bruger nr. 3 fra The New Detailer sæt til det.

 

Step 5: Nu bruger du nr 1 eller 2 fra The New Detailer sæt og begynder at male fjer, næb osv. Når du maler med geleen kan du trække den nemmere ud end med paint.

 

Step 6: Nu tager du en tynd pensel, jeg bruger Rhinestone Nailart brush og maler detaljer med. Brug den hvide liner gele til detaljer og highlights, og så har jeg brugt de nye Enchanted colors til øjenene.

 

Step 7: Læg holosten sten og bullions i Building base med lidt klar akryl pulver, hærd og dæk med Soak off Top gel. Fjern sticky layer på Soak off’en med Nail wipes og med enten Finishing Wipe eller Prep & Wipe.

 

God arbejdslyst 🙂