Info Modul kursus Prep & Tipper

Prep & Tipper modul kursus 999,00 kr ex moms – 1248,75 kr inkl moms. Tilmelding og datoer via denne side: Magnetic kalender (følg vejledningen på siden)

Du lærer at preppe naturneglen på Magnetics måde, samt lærer at se hvornår preppen er god nok. Herudover lærer du at påsætte tipper, herunder tilpasning, se størrelsen og sikre at tippen sidder godt nok.

Produktliste: Du skal selv medbringe produkter, handsker, wipes, værktøj, ja alt til at lave det pågældende stykke arbejde, husk servietter/table towels til beskyttelse af vores borde, har du ikke sådanne kan de købes til 5 kr på dagen.

Vil du købe vores produkter, skal dette gøres i god tid.

Produktlisten er vejledende og kun udtryk for hvad vi bruger, du er velkommen til at tage dit eget med, men vi kan ikke garantere samme resultat.

HUSK en træningshånd eller øvefinger, du kan arbejde på.

Vi bruger:
Hand cleanser
Cuticle Pusher
Nail Cleanser
Nail Wipes
Table Towels:  (1 ark kan købes til 5 kr på dagen)
Filerservietter (1 stk kan købes til 5 kr på dagen)
– Prep Fil enten Boomerang Blue eller Hygiejne prep fil som også fåes i 25 stk
Emery Board
– Fil til blending af tipper: Enten Flexi file black eller anden 100/180 grit fil, vi anbefaler at der er mindst en lige side.
Brush on Glue
Tipper
– Støvbørste: enten Silky Smooth eller Nail Scrub brush

Der gives diplom for modulerne.

Kurset er uden forplejning.

Kommer du med egne produkter, men ønsker at afprøve vores, er du velkommen til det, men du kan ikke påregne at alle produkter er til låns, eller at du kan lave alle designs med det.

Kan du ikke finde tilbage til kursus kalenderen, så klik her (du kommer ind på forsiden) Magnetic Kursus kalender eller du kan trykke tilbage i din browser.