Info liste Liquid Flowers

I medbringer selv colorpops , farver (vi bruger vores Gelpolish) ja alle produkter inklusiv Uv-lamper, medbring desuden en tynd pensel til gele, vi bruger feks: Medbring evt. også blok og kuglepen.

Produkt listen er vejledende, du må gerne medbringe det du foretrækker af lignende produkter både af Magnetic eller andre mærker, men vi kan ikke garantere samme resultat med produkter fra andre firmaer.

På kurset bruger vi:
– Striper brush: http://magnail-shop.nu/produkt/magnetic-striperbrush-small/
– Gelpolish http://magnail-shop.nu/produkt-kategori/magnetic-gelpolish/
– Color pops http://magnail-shop.nu/produkt/colorpops-i-kaede/
– Papir palettehttp://magnail-shop.nu/produkt/magnetic-papir-palette-50-ark/
– Finishing wipe: http://magnail-shop.nu/produkt/finishing-wipe/
– Uv topcat http://magnail-shop.nu/produkt-kategori/magnetic-gele-produkter-proffessionelle-produkter/uvtopcoats/
– vigtigt Ultra top gel: http://magnail-shop.nu/produkt/uv-ultra-top-gel/eller større: http://magnail-shop.nu/produkt/magnetic-uv-ultra-top-gel-clear-30g/
– Table towels http://magnail-shop.nu/produkt/magnetic-table-towel-pack-50stk/ (har du ikke disse/lignende kan du købe et for 5 kr på dagen, det er for at beskytte vores borde)
– Nail wipes http://magnail-shop.nu/produkt/magnetic-nail-wipes-500-stk/
– Buffer block enten: http://magnail-shop.nu/produkt/magnetic-white-block-100180/ eller http://magnail-shop.nu/produkt/magnetic-block-orange-100-180-grit/

Kommer du med egne produkter, men ønsker at afprøve vores, er du velkommen til det, men du kan ikke påregne at alle produkter er til låns, eller at du kan lave alle designs med det.

Butikken er ikke nødvendigvis åben, hvis du mangler noget, det er KUN I Randers og på Butikkens normale åbningsdage, at shopping er en mulighed!
Vi arbejder på colorpops.

Kurset er diplomgivende.

Der er ikke forplejning, men medbring gerne madpakke så vi ikke forsinkes.

Vi forbeholder os ret til aflysning ved for få deltagere.

Afbudsreglerne er gældende og ved tilmelding accepterer du disse: http://magnail.dk/afbudsregler-kurser

Kan du ikke finde tilbage til kursus kalenderen, så klik her (du kommer ind på forsiden) Magnetic Kursus kalender eller du kan trykke tilbage i din browser.