Info Eksamen

BEMÆRK dette er efter den nye uddannelsesmetode, hvorfor der ikke er teori-eksamen. Er du fra før tiden med skriftlig opgave under uddannelsen, kan du tage teoriprøven inden eksamen via et link vi sender til dig. Kontakt os for spørgsmål.

Mellem 9.45 og 10.00 stiller I jeres ting op. I medbringer selv ALT I skal bruge, inkl handsker, wipes, fileservietter, bordservietter osv. kort sagt lader I som om det er hjemme i egen salon. INGEN DRIKKEVARER VED BORDENE.

Kl 10.00 startes eksamen. Jeg går rundt og tager notater, så tænk over om I laver negle “the Magnetic way” eller viser jeres dårlige vaner, i sidste ende KAN det betyde en redning fra at dumpe, hvis man har gjort alt slavisk og de fejl man har er tydeligt pga “uheldige” omstændigheder.

Neglene skal være franske negle, I skal bruge cover og her skal I være opmærksom på om farven fader pænt ud på neglen. Cover på hele neglen (altså så også zone 3 er dækket fuldt) trækker ned. Derimod må der gerne være et tyndt transparent lag, der giver lidt farve.

Husk det er salonnegle vi laver, så længde ud over 50% forlængelse og hvid der er bredere end 1/ 3 af neglens længde, trækker ned. Pas på at bredden af det hvide er ensartet også.

Pas pas på med at få lavet smil, der passer til længde og kundens hånd. Sørg for at formen er ens på alle fingre og at neglene i det hele taget er ensartede.

Hellere lave et sæt relativt korte negle, med smallere hvid kant og lidt fladere smil, end dybe smil og laaaange negle. Dybe smil trækker ikke som sådan ned, kun hvis de ikke er ens eller hvis de pga dybden går for langt op af neglen.

Du må bruge topgele.

Tiden bliver givet løbende feks. kl 11, 12, 12.15, 12.20 osv.

12.30 skal alle stoppe med at arbejde.* Alt efter lokaleforhold vil modellerne blive bedt om at komme med, eller blive. Vi kan derfor ikke garantere at I kan pakke sammen med det samme.

Bedømmelsen starter kl. 12.40. Alt efter hvor mange vi er, kan bedømmelsen tage relativt lang tid, men vær forvisset om at vi gør mit ypperste for at være hurtige, men grundige!

Til sidst er der kun at sige: HUSK at vores job IKKE er at dunke jer i hovedet, eksamen er IKKE for at “måle og veje jer” for at lede efter fejl så i dumper. Eksamen er vores måde at tjekke at I lever op til Magnetic standard, og afslutte en uddannelse for jer. Selvfølgelig består alle ikke nødvendigvis, men har man gjort sit bedste og arbejder som du har lært hos Magnetic, så skal det nok gå. Skulle du mod forventning dumpe, så får du meget tydeligt forklaret hvorfor og hvad der skal gøres for at du består næste gang.

* Har du specialaftale, holder du lige “2 minutters pause”, mens de andre går ud, hvorefter du er fri til at arbejde færdigt i det tidsrum der er aftalt. Hvis der er special-aftaler, så bedes I andre tage hensyn og forlade rummet i god ro og orden, men lidt tjept. Vi kan kun lave special-aftaler, hvis der er lokaleforhold til det.