Info Airnails level 2

Level 2 forløber over 1 dag og her introduceres du for nye teknikker, der løfter dine designs ud over basis.

Slangeham/reptil- look er feks. nogle af de teknikker du lærer.

Du lærer at arbejde med en kombination af lys og skygge, herunder hvordan du udnytter at vores stencils har både negativ og positiv del.

Reptil kit medfølger i level 2.

Vi forventer at du er godt inde i airbrush og at du kan arbejde med din maskine uden problemer. Har du ikke en maskine fra Magnetic, kan vi ikke hjælpe, hvis der opstår maskinelle problemer.

Vi forventer også at du kommer med giftfri malign, da vores maling ikke kræver udsugning og derfor er rummet indrettet derefter.

Du medbringer selv alt du skal bruge, der er vand til rådighed. Vi arbejder på colorpops, der er lakerede i forvejen. Om du bruger Gelpolish eller andet til baggrund er op til dig. Dog vil vi anbefale at blande farver lidt og lave både lyse og mørke baggrunde.

Kommer du med egne produkter, men ønsker at afprøve vores, er du velkommen til det, men du kan ikke påregne at alle produkter er til låns, eller at du kan lave alle designs med det.

Diplom gives.

Kurset er uden forplejning.

Kan du ikke finde tilbage til kursus kalenderen, så klik her (du kommer ind på forsiden) Magnetic Kursus kalender eller du kan trykke tilbage i din browser.