Hjælp/vejledning

Hvilken hjælp er der at hente? Og hvad koster det?

Vi har forskellige løsninger alt efter hvad dit ønske/behov er:

Den nemmeste er at skrive eller ringe.

Du kan ringe på 60 84 66 85 mandag til torsdag 9-14 og fredag 9-16, som regel tages telefonen af en ikke-uddannet tekniker, der kan hjælpe med spørgsmål omkring varer osv. Du kan dog blot bede om at blive ringet op af en tekniker, eller det kan være der er en i nærheden, der kan hjælpe med det samme.

Skriv en mail på info@magnail.dk, mail besvares som regel samme dag eller dagen efter (ferier, kursusdage, helligdage og weekender undtaget). Du kan altid vedhæfte billeder til en mail. Det er ofte nemmere end telefonen, da man så kan se problemet direkte og vejlede derefter.

Både telefon og mail er bedst egnet til lettere vejledning, som vejledning omkring uddannelse (husk at der står en del under kurserne herKalender) og vejledning omkring produkter og til dels problemløsning (kræver ofte billede). Så vi kan gøre meget via telefon og mail og det koster ikke noget  (ud over telefontakst og internet).

Kræver det mere, er du usikker på hvilke produkter du skal bruge mere specifikt? Vil du gerne se produkterne live? Så er der muligheden for at bestille en tid til en times vejledning i Randers. Det koster ikke noget, men skal passe ind i kalenderen hos os og foregår altid i hverdagene og gerne mellem 14 og 16, tidspunktet kan dog tilpasses, bare ikke efter kl 16. Det er ikke undervisning, jeg forklarer gerne om produkterne og viser frem, ligesom du er velkommen til at afprøve produkter (ikke specifikke farver, men feks vores gele og akryler) blot du medbringer egen pensel. Vi kan desværre kun tilbyde denne service i butikken i Randers.

Vi kan også demonstrere via Skype, og hjælpe via Skype. Gå ind i kalenderen og book din tid her: Skype hjælp Det er også gratis og har en varighed af 1/2 time pr session. Læs mere her: Skype hjælp info

Er det “øjne” på dine teknikker du ønsker, måske lidt hjælp er træningsaften en god ide. For dem der er uddannet hos Magnetic er træningsaften gratis (der opkræves depositum, som frigives igen ved fremmøde), mens alle andre uddannede skal give 150 kr inkl moms. Du kan se i kalenderen hvornår der er træningsaften. Vær opmærksom på, at det er “basis” ting du kan få hjælp til, det vil sige at du må gerne komme og lave nailart, men kan ikke forvente hjælp til det, hvorimod du kan få vist teknikkerne omring støbning, prep, filning osv.

Er der mere specifikke problemer, eller vil du gerne lære lidt mere, så er der mulighed for 1-1 timer. Dette kan foregå hos alle vores instruktører, men under hensyntagen til deres kalender. Du booker 1-1 via info@magnail.dk, efter detaljerne som tidspunkt og dato er aftalt med instruktøren selv. 1-1 timer får du ikke diplom for (tekniker uddannelsen undtaget), og kurser, der er i kalenderen, kan du ikke få som 1-1. Vi understreger at 1-1 ikke kan aflyses eller flyttes, da instruktøren lukker sin kalender for dig.

Føler du dig helt på bar bund med det hele, så kan det være en mulighed helt at tage uddannelsen om igen eller bygge på med en upgrade. Ved basis-uddannelsen lærer du det “hele” dvs anatomi, neglesygdomme, tipper og skabeloner og prep oveni det samme som du lærer på upgrade. Ved en upgrade lærer du at støbe med det produkt du har valgt at tage upgrade i, samt fileteknikker.

Så er der også vores facebook gruppe. Gruppen er lukket for dem der ikke bruger Magnetics produkter, så det kræver at du har købet produkter gennem webshoppen og/eller har været på kursus hos os. I gruppen er der en masse piger samlet, hvor alle bruger Magnetics produkter og derfor kan hjælpe/sparre med hinanden.

Vi har også Magnetic Spørgetimen Live på facebook: Spørgetimen, som er hvad det lyder. En time hvor emner tages op og der demonstreres diverse teknikker.