Generel kursus info

Vi gør opmærksom på at ikke alle kurser afholdes i Magnetics egne lokaler Så vær opmærksom på adressen, og at de kan afholdes i /saloner/hoteller/private hjem. Dette er simpelthen for at vi kan afholde så billige kurser som muligt, i flere byer.

På kursus dagen åbnes døren fra 15 min før, så du kan ikke forvente at komme ind tidligere. Vi har brug at forberede os, så DIN kursus-oplevelse bliver god.

I tilfælde af kurser på Tronholmen (ved butikken) kan du komme ind, hvis kursus datoen ligger inden for åbningstiden i butikken, som ses på www.magnail.dk

Læs info om kurset grundigt igennem snarest (link findes i kursusbeskrivelsen i kalenderen), så du kan se hvad du skal medbringe. Ved spørgsmål, kan du i god tid kontakte os på tlf. 60 84 66 85 eller info@magnail.dk Husk vi svarer kun telefon og mail indenfor åbningstiderne, så der er vigtigt, det er i god tid.

Ved ændringer for kurset, vil du modtage mail eller opkald, så hurtigt vi har mulighed for det. Ved aflysning sker det 14 dage før kursus-start.

Du kan ikke forvente at kunne købe produkter på dagen (vi har kun butik i Randers), så sørg for at medbringe alt eller bestille mindst 3 uger i forvejen, så vi kan sikre det er til dig på dagen (kontakt os hvis du ikke når det indenfor tidsfristen).

Du kan købe et par handsker, et tabletowel, 10 wipes,en fileserviet for 5 kr. pr del, hvis du har glemt det.

Husk mad og drikke, hvis du har behov.

Har du allergi for husdyr, så husk at mange af vores kursister og instruktører er i daglig berøring med dyr, så en god ide er at tage en allergi-tablet, hvis du vil undgå at slå ud.

Du modtager påmindelses mails ca 14 dage før kurset, kommer disse ikke kan det betyde kurset er aflyst og vores mail/eller opkald ikke er nået frem. Kontakt os derfor gerne, hvis du er i tvivl.

ER DU FORHINDRET på dagen eller faret vild? Ring på 61316043, det er KUN dette nummer, du kan ringe til (hovednummeret er IKKE åben i weekender og om aftenen). Det stilles videre til pågældende instruktør på kursusdage og du kan ringe til dem fra 1/2 time før kursus-start til tidspunktet kursus-start. Tages telefonen ikke, lægges besked på telefon svarer. Dette nummer er KUN til brug for afbud og “jeg er faret vild” opkald på selve dagen, alle andre tidspunkter er telefonen lukket.

Skulle du mod forventning have behov for at melde afbud henviser vi til afbudsreglerne du har accepteret ved tilmelding. Du kan derfor ikke selv slette din tilmelding mindre end 21 dage før kursusstart, kontakt i stedet info@magnail.dk eller 60 84 66 85