Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Bling the Nails

17. September 2017 @ 18:00 - 21:00

Tilmelding KUN via info@magnail.dk. I emne feltet skriver du navn og dato på kurset og i mailen dit navn, tlf nummer og din adresse.

Tilmelding senest 3 uger før, så vi sikrer kurset ikke aflyses pga. for få tilmeldingerne. Er sidste tilmelding overskredet kontakt os venligst på info@magnail.dk eller på nr. 60846685

Ved tilmelding betales enten hele kurset med det samme (afbetaling via Viabill er også muligt) eller depostium på 224,63 kr. Det resterende beløb skal være betalt senest 21 dage før kursusstart (ved Viabill betragtes hele beløbet som betalt)

Bling the Nails kr. 599 ex moms – kr. 748,75 inkl. moms

Du lærer nem og hurtig nailart, som du kan bruge i din salon, med hovedvægt på at der skal BLING på neglene. Du modtager en startpakke .

Bling the Nails har hovedvægt på Rhine stones, men du ser også eksempler på Glimmer og Glimmer spray samt Folie og stickers

Du medbringer lamper, uvlamper og diverse værktøj samt produkter til baggrunde. Også Building Base skal medbringes.

Vi arbejder bla. med Magnetic Gelpolish og vi gør opmærksom på at for atvi kan garantere hærde Magnetic Gelpolish korrekt kræves Magnetic UV eller LED lampe. Har du et andet mærke Gelpolish med, som viser sig ikke at kunne det samme, låner du evt. farver af os og men må påregne at dele Uv-lampe med instruktør.

Du skal minimum være uddannet Gelpolish tekniker (mærke underordnet) for at kunne deltage, se evt. Gelpolish workshop.

Læs herom: http://magnail.dk/workshops/

VIGTIG: http://magnail.dk/afbudsregler-kurser/

Details

Date:
17. September 2017
Time:
18:00 - 21:00
Website:
https://www.facebook.com/events/212825835834492