Elev Pakke

Når du deltager på vores kursus, får du en startpakke med, der dækker en stor del af det du behøver. Du vil kunne låne af instruktøren til at lave og lære det du skal på kurset, men ikke i store mængder og du vil skulle påregne at der er andre, der også skal låne, så man kan forsinkes lidt.

Du vil dog alligevel skulle tilkøbe visse ting, for at kunne lave alt efterfølgende, da vi hellere vil holde en lav kursus-pris og så tilbyde denne ekstra pakke, eller at du køber tingene løbende, alt after hvad du selv synes du har behov for og økonomi til.

Der vil altid være flere ting, man godt kan bruge, men disse er det vi bruger på kursus. Vi har derfor valgt at samle en pakke, som du får rabat på og kan bestille, så den er klar på kurset, eller du kan købe tingene enkeltvis efterhånden som behovet opstår.

Derfor anbefaler vi at købe følgende:

Værdien er 5132,19 inkl moms, køb for 4363 kr inkl moms og spar 15% (pakken skal bestilles sammen med dit kursus via enten tlf eller mail, pakken betales derefter, så snart du får en faktura på den)

Seduction gift kit
NXT top, NXT base og uspecificeret NXT farve
Handsker
Nail Wipes
Hygiejnefile boomerang 180 grit 50 stk
Hygiejnefile lige 220 grit 50 stk
Hygiejnefile lige 100 grit 50 stk
Hygiejne buffer holder
Hygiejne Buffer refills medium
Standard builder 30 g
Fiber extender 30 g
Fiber white 30 g
Fiber Pink 30 g
Natural Nails Kit
Square Detailer
Vrush brush grøn
Competition forms 250 stk
Saks
Gel Clamps
Pinch pincet
Forklæde sort

Herudover er der selvfølgelig altid ekstra kurser, el-fil, bordsug osv. der er rare at have, dem kan du enten bestille med din først ordre i shoppen, som du får rabat på, eller vente med til senere, igen alt efter dit behov og din økonomi.