Babyboom

Du skal være uddannet negletekniker for at kunne deltage, det behøver ikke være hos os.

I medbringer selv træningshånd, finger og produkter til støbning af negle  specielt hvid, cover, klar pink og klar (husk også file, handsker, saks til skabeloner, pinchsticks, pinch tools, wipes, evt. skabeloner, evt. tipper osv. kort sagt ALT til at lave negle med), inklusiv Uv-lamper og hvis der er behov for meget stærke arbejdslamper. Medbring også blok og kuglepen.

Baby Boomer kurset er til dig der ønsker at lære at lave fade med en farve, hvid er den traditionelle ved babyboomer, men alle kan bruges.

Du får vist både arbejdsmetode med gele (herunder Powergel) og akryl (alt efter hvad der ønskes) og bestemmer selv om du vil arbejde med begge dele på dagen. Kommer du med egne produkter, men ønsker at afprøve vores, er du velkommen til det, du vil i så fald skulle deles om produkterne med de andre kursister og kan kun forvente at afprøve produkterne, ikke bruge dem til alle neglene.

Vi arbejder på træningshænder/finger for bedste resultat, men du kan også arbejde på egne negle, så skal du komme med et par stykker fri for produkt.

Kurset er diplomgivende.

Der er ikke forplejning, men medbring gerne madpakke så vi ikke forsinkes.

Kommer du med egne produkter, men ønsker at afprøve vores, er du velkommen til det, men du kan ikke påregne at alle produkter er til låns, eller at du kan lave alle designs med det.

Er der ikke nok tilmeldinger 3 uger før, aflyses kurset: Du får en mail om aflysning senest 2 uger før kurset skulle starte og kursus datoen fjernes fra kalenderen. Dine penge tilbageføres på dit kort førstkommende hverdag (alt efter bank, kan der gå et par dage).

Butikken er ikke nødvendigvis åben, hvis du mangler noget, det er KUN I Randers og på Butikkens normale åbningsdage, at shopping er en mulighed!

Afbudsreglerne er gældende, ved tilmelding accepterer du disse: http://magnail.dk/afbudsregler-kurser