Akryl Upgrade

Akryl Upgrade er for dig, der har gele negletekniker eksamen hos Magnetic, eller anden godkendt uddannelse og ønsker at blive akryltekniker også. Eller dig, der har akryltekniker eksamen fra et godkendt uddannelsessted, men som ønsker et Magnetic Uddannelsesbevis.

Varighed Upgrade: 3 dage á 8 timer i alt, dertil kommer en eksamens-opgave.

Pris for upgrade: kr. 3999,- ex moms – 4998,75 inkl. moms. Prisen inkluderer produktpakke.

Tilmelding og datoer via denne side: Magnetic kalender (følg vejledningen på siden)

Du kan også finde datoer på denne side: Kursus liste

Vi arbejder på øvehånd eller øvefinger først og derefter modeller. Skal du købe en af delene, skal det meddeles i god tid før kurset. Køber du øvehånd (Nail trainer) er der rabat ved køb i forbindelse med bestilling af kursus.

Produktpakken er inkluderet , men der skal påregnes ekstra køb af diverse nødvendigheder (wipes, handsker, file, pinchtools ol) og andre produkter til brug når du er færdig.

Det er ikke alle produkter, der findes i pakken, ligesom en del er i det vi kalder “prøve-bøtter”. Dette er fordi vi vægter at lære jer så meget, som muligt med forskellige produkter, men samtidig ønsker at holde kursus-prisen nede. På kurset er de produkter I ikke har i kittet til låns, så i får lov at afprøve.

Produktpakken har en værdi af 1360 kr inkl moms og består af:

Magnetic Hand Cleanser – 100ml MED SPRAY
Prep & Wipe – 100 ml spray
1 stk. Magnetic Boomerang File Blue 220/320 grit
1 stk. Magnetic Emery Board Black – 100/180 grit
Magnetic White Block 100/180 grit
Lemon Cuticle oil 7,5 ml
Prestige Akryl væske (liquid)
10 forskellige 5 g akryl pulvere
Begynder pensel akryl
Supreme finish topgel til akryl (til UV/LED lamper)
Soft bond primer
1 kerne + 3 stk. 180 grit hygiejnefil strips
Brush wipes 10 stk
Nail Wipes 10 stk

 Hvad består upgrade kurset af:
Fileteknikker og Magnetic PREP
– At opbygge neglen i clear, camouflage og clear pink
– At opbygge i camouflage reverse, med permanent fransk kant (hvid spids)
– Babyboom negle
– Pinch teknik

Vi forventer at du kan lave en opfyldning og backfill i forvejen, som del af din basis-uddannelse. Det er samme metode, blot med andet produkt og det er derfor kun noget vi har med i manualen, og ikke på kurset.

Det er vigtigt at forberede sig på at dette er et basis-viden, du lærer derfor tingene helt fra bunden, og laver det vi kalder salon negle, herunder 3 former (oval, firkantet og en mellemting) og en forlængelse på maks. 50% af naturneglens længde. Dette giver dig en grundig viden, der gør at du har forståelse for opbygning og korrekt struktur og arkitektur i neglen. Senere kan man så vælge at enten forsøge selv at lave andre former, eller tage kursus i det.
 
Derudover lærer du file og støbe teknikker, der er efterprøvet i mange år. Træner du disse teknikker, vil du kunne lave ensartede negle, på kort tid (tiden kommer, i starten er man altid langsom), og dermed få succes med en salon, og kunne skabe dig en rimelig timeløn, uden at gå på kompromis med kvalitet, udseende eller holdbarhed.
 
Vi forventer, at du er klar over at selvom du har lavet negle før, så kan teknikkerne være anderledes, men instruktøren vil altid kunne fortælle dig hvorfor vi vælger at arbejde således.
 
Medbring på kurset:
En kuglepen til notater og en blok. Manual og papirer udleveres.
Evt kamera/mobiltelefon (selvfølgelig på lydløs og benyttes KUN til billeder gennem undervisningen) til at tage billeder af illustrationerne på tavlen og steps på neglene. VIDEO ER STRENGT FORBUDT
Nailtrainer/øvefinger som du kan pinche på
Kuglepen og blok
Alt PREP-værktøj, samt skabeloner og/eller tipper
UV-lampe til at hærde topcoaten. Har du ikke sådan en kan du bestille den hos os.
 
Lektier: Du vil få lektier for, så forvent at du også skal arbejde mellem kursusdagene.

Model: Du skal bruge model på alle dage. Det er vigtigt hun ikke er neglebider eller diabetiker til at starte på (af hensyn til eventuelle skader). Ved nogle af modulerne skal modellen være den samme (se under programmet) I skal lære opfyldning  og her skal man bruge negle, der er vokset lidt ud. Forbered din model på at I nok ikke bliver færdige med neglene på dagene og sørg for at have tid til at færdiggøre hende i dagene efter.

Går det helt galt kan du i visse af modulerne bruge dig selv, dette giver dog ikke så meget som en model og i nogle af modulerne kan en model ikke erstattes.

Det er vigtigt at huske at modellerne ikke må have produkt på, hvis du genbruger hende (undtaget de dage, der er nævnt under programmet) Spørg instruktøren, hvis du er usikker. Det er en rigtig god ide at investere i en nailtrainer, da du godt kan bruge den i undervisningen også, ligesom du kan træne derhjemme. Den kan ikke erstatte modeller 100%.

Du er velkommen til at have 2 modeller, men så skal de selv ankomme senere, der er ikke plads til at have modeller siddende.

BEMÆRK det er vigtigt at det er den rigtige Nailtrainer du købet, den kan købes andre steder også, men skal være den originale og de originale negle. Vi oplever desværre at de uoriginale Nailtrainere forsinker eleverne og de ikke kan bruge dem korrekt.

Køb Nailtrainer hånden med 20% rabat ved bestilling samtidig med kurset, brug koden: Hand, når du når til kassen.

Fordele:
Når jeres kursus er overstået vil I få en rabatkupon, så i får 10% rabat på jeres første ordre i webshoppen.  I får først godkendt jeres rabat-kode, når kurset er færdigt. Hos nogle af instruktørerne er der produkter til salg under kurset, dette er dog ikke noget vi kan garantere.