Akryl Basis eller Upgrade

RING VENLIGST TIL OS VEDR. INFORMATION

Akryl Basis hos Magnetic Nail Design Danmark er en grundig basisuddannelse for dig der ikke er uddannet andre steder, der gør dig i stand til at lave smukke holdbare negle. Efter bestået eksamen får du et internationalt diplom.

Akryl Upgrade er for dig, der har gele negletekniker eksamen hos Magnetic, eller anden godkendt uddannelse og ønsker at blive akryltekniker også. Eller dig, der har akryltekniker eksamen fra et godkendt uddannelsessted, men som ønsker et Magnetic Uddannelsesbevis.

Pris for basis: Kr.7999,- ex moms – 9998,75 inkl. moms. Prisen inkluderer produktpakke værdi ca. 2750 inkl moms.
Pris for upgrade: kr. 4999,- ex moms – 6248,75 inkl. moms. Prisen inkluderer produktpakke værdi ca 1700 inkl moms.

Vi arbejder på øvehånd eller øvefinger, skal du købe en af delene, skal det meddeles i god tid før kurset. Køber du øvehånd (Nail trainer) er der rabat ved køb i forbindelse med bestilling af kursus.

Produktpakken er stor, men der skal påregnes ekstra køb af diverse nødvendigheder (wipes, handsker files ol) og produkter til brug når du er færdig.

Tilmelding sker via info@magnail.dk hvor du i emnefeltet skriver dato, sted og navn på det kursus du ønsker at deltage på. I mailen står dit navn, adresse og tlf. nr. samt om du ønsker at købe eller finger. BEMÆRK det er vigtigt at det er den rigtige Nailtrainer, den kan købes andre steder også, men skal være den originale og de originale negle. Vi oplever desværre at de uoriginale Nailtrainere forsinker eleverne og de ikke kan bruge dem korrekt.

Varighed Basis: 6 dage á 7 timer i alt, dertil kommer en eksamensdag. Eksamen skal tages tidligst 4 mdr. efter kursus og senest 1 år efter kursus.
Varighed Upgrade: 4 dage á 7 timer i alt, dertil kommer en eksamensdag. Eksamen skal tages tidligst 4 mdr. efter kursus og senest 1 år efter kursus.

Hvad består basis/upgrade kurset af:

•En grundig teoretisk viden om anatomi, kemi, produkthåndtering og hygiejne (delvist med i Upgrade med hovedvægt på kemi, resten i manualerne)
•Påsætning af tipper og skabelon (ikke med i Upgrade)
•Fileteknikker
•At opbygge neglen i clear og med permanent fransk kant (hvid spids)
•Opfyldninger og backfill
•Pinch teknik
•Kundehåndtering/salg
•Du får vist eksempler på Nailart teknikker i akryl (fade med glimmer, glimmer smil) samt babyboomer negle

Det er vigtigt at forberede sig på at dette er et basiskursus, du lærer derfor tingene helt fra bunden, og laver det vi kalder salon negle, herunder 3 former (oval, firkantet og en mellemting) og en forlængelse på maks. 50% af naturneglens længde. Dette giver dig en grundig basis-viden, der gør at du har forståelse for opbygning og korrekt struktur og arkitektur i neglen. Senere kan man så vælge at enten forsøge selv at lave andre former, eller tage kursus i det.
Derudover lærer du file og støbe teknikker, der er efterprøvet i mange år. Træner du disse teknikker, vil du kunne lave ensartede negle, på kort tid (tiden kommer, i starten er man altid langsom), og dermed få succes med en salon, og kunne skabe dig en rimelig timeløn, uden at gå på kompromis med kvalitet, udseende eller holdbarhed.
Vi forventer, at du er klar over at selvom du har lavet negle før, så kan teknikkerne være anderledes, men instruktøren vil altid kunne fortælle dig hvorfor vi vælger at arbejde således.

Medbring på kurset:  Blandt andet øvehånd (robothånd med bevægelige led, kan lejes til brug på kursusdagene for 400 kr, skal bestilles inden kursusstart) Du får en infomail hvor du får en mere specificeret liste.Upgrade kursister skal medbringe diverse værktøj til prep af negle, wipes osv.

Lektier: Du vil få lektier for, så forvent at du også skal arbejde om aftenen mellem kursusdagene. Lektierne laver du på robothånden. Ved upgrade forventes det du medbringer lektier, som er påsatte tipper.

Model: Du skal bruge model på 4. dagen bais og 2. dagen upgrade, det er vigtigt hun ikke er neglebider eller diabetiker. Samme model bruges på 6. dagen basis og 4. dagen upgrade, det er VIGTIGT det er samme model, eller en der har haft negle på i mindst 3 uger før.

Læs afbudsregler :afbudsregler