1-1 Træning & Kursus

Hos Magnetic tilbyder vi også 1-1 træning.

Det er til dig der trænger til at opfriske specifikke ting, eller har nogle problemer de ønsker løst. Du bliver dygtigere og undervisningen er meget intens fordi det kun er DIG der er i fokus.

Om du er under uddannelse,  uddannet fra andre steder (eller hos os) er ikke relevant, bare du er uddannet/under uddannelse.

Du kan få hjælp til alt fra nailart til dine smil, din prep eller dine fileteknikker. Der er næsten ingen grænser for hvad vi kan hjælpe med. Dog vil det variere lidt fra instruktør til instruktør hvad de kan hjælpe med.

Til træningen arbejder vi med DINE produkter, du skal derfor selv medbringe ALT der skal bruges, og desuden en model hvis det behøves.

Ønskes 1-1 træning  kontakt os på hovednummeret 60 84 66 85 eller via mail til info@magnail.dk og den instruktør du ønsker vil så kontakte dig for at aftale tid..

Prisen er 500 kr. ex moms pr time. timeantal aftales så vidt muligt inden træningen.

Vi tilbyder også 1-1 undervisning i at lave negle. Det foregår på 2*2 dage + en eksamens dag, det giver selvfølgelig internationalt anekendt diplom og rettigheder som alm basis/upgrade kurser. Se under de forskellige basis/upgrade kurser, for flere detaljer om hvad du lærer.

Prisen er for enten gele eller akryl 20.000 kr. ex moms

Bemærk at booker du 1-1 træning er tilmeldingen bindende. Du kan ikke få refunderet beløbet for træningen ved aflysning, da vi lukker kalenderen for andre bookinger og derved for anden indtjening. Har du booket tid til 1-1 og udebliver, fremsendes faktura på aftalte timer eller kurset, hvis det er et sådant du har booket..